close
България

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Ямбол уведомява за планово спиране на водоподаването в Ямбол и тунджанските села Кукорево, Веселиново и Стара река на 13 юли

voda

Във връзка с реализацията на обект „Реконструкция и разширение на вътрешна водопроводна и канализационна мрежа на гр. Ямбол“, изпълняван като част от инвестиционните дейности по проект „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителна и канализационна системи в обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. Ямбол“, финансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз, ще бъде осъществено планово спиране на водоподаването.

То е насрочено за 13 юли 2021 година (вторник) от 8:00 часа сутринта. Очакваната продължителност е 8 часа. Без водоподаване ще останецялата територия на град Ямбол (без Промишлена зона), с. Кукорево, с. Веселиновои с. Стара река.

Водата ще бъде пусната първо в ниската част на град Ямбол в следобедните часове на 13 юли 2021 година. В късния следобед ще бъде възстановено водоподаването и в централнатаградска част, около парк „Боровец“, с. Веселиново, с. Кукорево и с. Стара река. Вечерта ще бъде възобновено водоподаването по високите части на града и ж.к. Бенковски.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Ямбол и фирмата изпълнител се извиняват за причиненото неудобство и се обръщат с апел към всички граждани да проявят разбиране.