close
България

Гласувайте за крепост Туида в Сливен

tuida

Екипът на крепост Туида започна информационна кампания за популяризиране номинацията на обекта в конкурса на Министерството на туризма, който ще определи носителите на Годишните награди в туризма за 2016 година.

Днес пред Стария бряст бяха раздавани листовки с информация как може да се гласува. В тях се посочва, че крепост Туида е с номинация на първите Годишни награди на Министерството на туризма за 2016 година в категория „Туристическа атракция/обект“. Гласуването е до 18 декември и вотът се дава само онлайн. „Стани приятел на Сливен като гласувате за Късноантична и средновековна крепост Туида“, се посочва в призива на екипа на туристическия обект. В листовката е упоменат сайтът, чрез който може да се гласува – http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/ . Във формата на гласуване, крепост Туида е на седма позиция. Маркира се номинацията, а след това се натиска бутон „Гласувай“.

Информационната кампания ще се провежда всеки ден.

„За нас няма важен и по-малко важен обект що се касае за културно-историческо наследство, туристическа дестинация и богатсвото на България. Всички обекти са важни и ценни. За нас номинацията в категорията „Туристическа атракция/обект“ е много важна оценка за нашата работа. Трудихме се много, за да направим Туида разпознаваема и търсена. Днес бяхме сред гражданите на Сливен и всички ни подкрепят, не защото сме на територията на общината, а защото се превърнахме в сърцето на Сливен!“, коментира ръководителят на крепост Туида Мая Иванова.

Засега крепост Туида е на първо място в гласуването. Гласувайте и подкрепете туристическия обект! Станете приятел на Сливен.