close
LifeStyle

Годишен хороскоп за 2020 година – Водолей

vodolei

Хороскоп Водолей 2020 – любов и семейство

Хората, родени под този въздушен знак, са под влиянието на две планети – Сатурн и Уран, които им дават много гъвкав, но същевременно твърд характер. Те рядко избират една и съща посока с основната маса хора и чувстват силна нужда да помагат на другите. Тази тяхна особеност оказва влияние и върху хороскопа им за 2020 г., който предрича, че Водолеите активно ще помагат на другите. Имайте предвид обаче, че това може да ви се отрази неблагоприятно, особено през първите месеци на 2020 г., когато ще бъдете прекалено грижовни под влиянието на Юпитер в Козирог. Не всеки човек ще се зарадва някой да се намесва в живота му, независимо колко добри са вашите намерения. С намесата си можете да унищожите взаимоотношенията ви. Ето защо, хороскопът ви препоръчва да мислите за себе си и да се опитате да укрепите приятелствата и романтичните си връзки, като прекарвате повече време с близките си в спокойна и релаксираща обстановка. С настъпването на пролетните месеци, вашите комуникативни способности ще излязат на преден план.

От гледна точка на кариерата, Водолеите ще се справят добре с работата в екип, където техните ораторски умения и уникалната им гледна точка ще спомогнат за предотвратяването на редица проблеми. Ще използвате тези силни страни, и когато общувате с партньора си. Според хороскопа, някои неразрешени стари конфликти могат да излезнат на повърхността, но няма да имате проблеми с тяхното преодоляване. Ако досега сте мислили, че хаосът царува в живота ви, ще останете доволни от това, че лятото, в частност позицията на Юпитер в Дева, ще ви даде необходимите организационни умения, за да подредите живота си. Единственото нещо, което може да попречи на вашия напредък, е свръхчувствителността, която имате. Предприемането на едно пътуване със семейството или партньора ви, най-вече на някое ново място, ще ви отвлече от негативните емоции.

През есента и зимата, Водолеите ще почувстват нуждата да оценят и преосмислят връзките си, в това число и интимните си връзки. Затова, дългите разговори за бъдещето ще бъдат в реда на нещата. Ще бъде полезно да инвестирате енергия и в работната сфера – може да имате интересна възможност за кариерно развитие. Също така трябва да контролирате и прекомерните си разходи, в противен случай може да загубите своите спестявания поради неочаквани разходи към края на 2020 година.

Хороскоп Водолей 2020 – работа и кариера

През 2020 г. можете да съберете около себе си достоен екип от съмишленици, трудолюбиви и обединени от обща цел. Или да дойдат нови хора в екипа, който вече имате, и да донесат своите идеи, които значително да разширят съществуващите възможности. Не е изключено да намерите не само нови хора с еднакви нагласи, но и спонсори, инвеститори, високопоставени специалисти, които да са готови да ви подкрепят със своите финанси. Това е време на изключително положителна промяна. През 2020 г. можете да създадете или да се присъедините към обществена организация. Може да поддържате и разширявате връзките си с една от тези организации, тя може дори да се намира някъде в друга страна, в чужбина. Може дори да станете ръководител на една от тези организации. Поддържате изключително добри отношения с приятелите си и те винаги ви идват на помощ в труден момент, когато това е необходимо.

2020 година може да бъде много продуктивна година по отношение на всякакви рекламни кампании, презентации, политически и социални дейности. Внимавайте и не се предоверявайте, защото приятелите могат да ви подведат по всяко време или дори да ви предадат. Съществува голяма вероятност да се доверявате на хора, които не го заслужават, докато вашите истински приятели или тези, на които наистина можете да разчитате, са пренебрегнати. Някои Водолей през 2020 г. могат да се включат в някакво приключение, заради което в крайна сметка се озовават в изключително неприятна ситуация. Вероятността за възникване на проблеми с властите се увеличава поради участие в различни некоординирани или незаконни действия. Разположението на планетите през 2020 година изисква от вас да разберете какви процеси се случват около вас, както и внимателна работа по вашето вътрешно състояние. Звездите ви предупреждават че 2020 г. е за представителите на знака период на осребряване на минали дългове. И да се противопоставяте на това напълно безполезно.

По един или друг начин се създават такива обстоятелства, когато сте принудени да направите това или отново и отново да се върнете към статуквото. Например, необходимо е да направите всичко, което сте отлагали дълго време, до което все не сте достигали. И в това също има много положителни резултати. Възможно е през 2020 г. да започнете изучаването на различни психологически или езотерични науки, парапсихология, някакъв вид духовно знание. Стремите се към уединение, а околните няма да се намесват в това ви желание, усещайки го на подсъзнателно ниво. Възможно е някои представители на знака временно да отидат в манастир, духовен храм или някаква общност. Други работят усилено, за да помогнат на нуждаещите се, за благотворителност, в хосписи и приюти за хора в неравностойно положение. Или помагат на хората.

За 2020 г. ви се препоръчва да обърнете специално внимание на факта, че ако през 2020 г. имате някаква неприятност или болест, това показва, че сте разбрали погрешно вашата задача, не извършвайте работа по минали грешки или избягвайте да плащате дългове. Например, отказвате да помогнете на някого, когато са ви помолили, и това ви струва скъпо. Трябва да се каже, че представителите на знака се срещат с хора, които се нуждаят от нещо, а това не е случайно. Вие трябва да им дадете възможно най-голямата помощ и можете да се надявате някой да дойде да ви помогне в труден момент. Възможно е да изпитате податливост, апатия и лесно да изпадате в депресия. Може да сте недоволни от всичко, да ви се стори, че никой не ви разбира, да страдате от самота, често – пресилено. Това може да доведе до конфликти с околните или, напротив, представителите на знака могат да се затворят в себе си. Голяма тежест на задължения може да падне върху вас, те отнемат цялото ви време, без буквално да оставят една минута свободна. Поради всичко това, може да се чувствате притиснати, да обвинявате себе си или съдбата си. Или – тези, които са до вас. Не е изненадващо, че през 2020 г. от време на време изпивате нервни сривове и може да се развият психосоматични заболявания.

Хороскоп Водолей 2020 – Здраве

2020 – Първо трябва да научите правилата, преди да можете да ги нарушите, Водолеи. Но тази година, със Сатурн и Плутон в Козирог, Вие ще имате достатъчно правила за спазване. В края на краищата, трябва да поддържате репутацията си на „бунтовници“ на зодиака!

Все пак най-добре пазената Ви тайна е, че всъщност искате добре подредена ред. Предпочитате да създадете система, която да работи за Вас, отколкото да се съобразявате с някого другиго. Не забравяйте, че трябва много повече дисциплина, за да бъдете различни.

През последните седем години Уран в Овен създава много противоречия – както лични, така и политически. И не сте се срамували да говорите директно, дори това да е отчуждило някои хора от Вас. Емоциите са се покачили и преминали доста бързо, но дългосрочните последствия за Вашите връзки са останали, за да бъдат отбелязани.

След като Уран се мести в Телец на 6 март, пукнатините започват да се показват. И когато Венера във Вашия знак квадратира Марс в Телец (21 март), най-накрая може да стигнете до точката си на пречупване. Членовете на семейството никога не се съгласяват напълно с Вас, но ако те не Ви разберат, Водолеи, то все някой ще го направи!

С Уран в четвъртия Ви дом, следващите седем години могат радикално да Ви накарат да преоткриете какво означават за Вас думите „дом“, „семейство“ и „принадлежност“. С новолунието в Дева на 30 август, Великата земна тройка (която включва Уран) Ви помага да положите корените на нов вид съюз. Луната, Слънцето, Меркурий, Венера и Марс в Дева ще излекуват стара травма чрез взаимно подкрепящи отношения, които опростяват живота Ви. И Сатурн, и Плутон в Козирог Ви дават сила да живеете с куража на Вашите убеждения.

Знаете ли коя е най-добрата новина тук, Водолеи? Когато Юпитер прекарва по-голямата част от годината в Стрелец (вашият единадесети дом на общността), няма да Ви се налага да го правите сами! Двата съюза на Венера-Юпитер (22 януари и 24 ноември) дават възможност да се свържете с други визионери като Вас. И съюзите на Юпитер и Нептун (13 януари, 16 юни и 21 септември) Ви предизвикват да преодолеете различията си и да намерите обща основа – просто се уверете, че не губите ценностите, които пазите така грижливо.

Щастливи числа: 5, 6, 13

Щастие ви носят яспис, хиацинт и рубин

 

 

 

Източник: khoroskop2020.guru