close
LifeStyle

Годишен хороскоп за 2020 година – Овен

oven

Хороскоп Овен 2020 – любов и семейство

Овните трябва да се подготвят за една трансформираща година. Според годишния хороскоп за 2020 година, съдбата ще изпита тяхното търпение и устойчивост; но благодарение на този опит те ще станат по-мъдри. Хората, родени под този огнен знак, управляван от Марс, трябва да очакват повишен натиск както в професионалната сфера, така и в личния живот. В началото на годината ще усетите спад, но по отношение на работата и личния живот, всичко ще си остане по местата. Вероятно ще почувствате необходимост да се изолирате, за да преосмислите своя жизнен път и изборите, които сте направили досега. Не се страхувайте да отделите време за себе си. Вашият хороскоп за 2020 година е на ваша страна. През пролетните месеци на 2020 година, Овните ще усещат всичко доста интензивно. Това може да бъде едновременно благословение и проклятие – позитивните чувства ще бъдат обострени, но също така и негативните; следователно може да се очаква известна свръхчувствителност. В резултат на това, няма да имате проблеми в общуването със себе си (с вашите мисли и чувства), така че ще можете да общувате безпроблемно и с близките си. През лятото ще ви е трудно да стоите на едно място. Според Хороскопа за 2020г., най-голямото приключение за вас ще бъде пътуването, така че скуката няма да бъде проблем за вас. Има вероятност да срещнете и нова любов; но имайте предвид, че положението на Уран в Телец може да предизвика обрати в отношенията. Затова внимавайте и стойте настрана. Ако нямате доверие на този човек, можете да бъдете наранени. Втората половина на годината ще бъде много богата за Овните. В работата могат да възникнат много отговорности, но с малко търпение и упоритост, ще успеете да се справите с всичко. Избягвайте прибързаните решения, тъй като по-късно можете да съжалявате за тях. Може да усетите желание да растете интелектуално. Ще попивате информацията с лекота, така че е добре да използвате този период за самообучение или други форми на личностно израстване. След забързаността на 2020г., може да почувствате нуждата да избягате от реалността. Заради разположението на Сатурн в Дева, може да усетите безпокойство и съмнение. Затова не се колебайте да се възползвате от всяка възможност да избягате в света на фантазията. Хороскопът обаче препоръчва да не пропускате възможността да вървите напред, преодолявайки страха си да се изправите пред реалността.

Хороскоп Овен 2020 – работа и кариера

Почти през цялата 2020 г. сте изпълнени с енергия и амбиции, събужда се интересът ви към духовни или философски науки и пътувания. Някои от вас могат да чувстват през 2020 г. неудържимо желание да отидат да живеят в чужбина. Ако не за постоянно, то поне за известно време. Овните бизнесмени могат да започнат активно да разширяват бизнеса си, за което да изграждат контакти с чуждестранни партньори. Все пак, всяко пътуване е истинско удоволствие за вас, използвате всяка дадена възможност да разширите знанията си и да опознаете света около вас. Разположението на планетите през 2020 г. показва, че всъщност самият свят става за вас голяма класна стая и всяко обучение активно стимулира ума ви, който е особено любознателен през 2020 година. Независимо от това, което правите в живота си, може да проявите интерес към философията и да използвате най-малката възможност за учене и по-нататъшно духовно развитие. У някои Овни през 2020 г. може да се събуди интерес да учат чужди езици. Други изведнъж може да осъзнаят, че нямат висше образование – първото, а може би и второто. Други може да изразят желание да започнат независимо проучване на метафизична доктрина, закон или хуманитарни науки. И останалите и те може да са ангажирани с преподаване, съвсем неочаквано за себе си. Освен това, както преподаването, така и ученето от самите тях е със същия ентусиазъм. През 2020 г. упорито се стремите към справедливост, а планетите показващи изключителна духовна топлина и емоционалност, дават на представителите на знака добър дар на прозорливост и повишена интуиция, на която винаги можете да разчитате. Възможно е през 2020 г. често да имате пророчески сънища. Сред недостатъците, които може да проявите през 2020 г., следва да отбележим известна упоритост и ограничени възгледи, нежелание да жертвате собствените си принципи или идеи. Необходимо е да разберете, че не сте единственият носител на по-високо знание. През 2020 г. е необходимо да сте внимателни, тъй като е възможно да покажете склонност към прекомерни и не винаги разумни загуби на пари, далеч извън вашите средства, които значително да надхвърлят действителните ви възможности. Това от своя страна може да доведе до неизпълнение на заеми или дори до фалит за отделни представители на този знак.

Хороскоп Овен 2020 – Здраве

2020 – Пълен напред, Овни! Що се отнася до вас, това е единственият начин да достигнете нова година (или някакво ново приключение). С управляващата планета Марс, идваща в знака ви само няколко часа преди полунощ на новогодишната нощ, ще бъдете запалени и готови да се справите с 2020-та.
През първите два месеца ще имате перфектния съучастник в престъпление: иницииращият и разтърсващ Уран се е навлякъл със седемгодишен престой във вашия знак и връзката му с Марс в последните часове на 12 февруари означава, че ще завърши с взрив! Поемете инерцията му сега – ще ви трябва след 6-ти март, когато Уран се премества в Телец. С всичките четири външни планети, а след това и в земни и водни знаци, през останалата част от годината може да се почувствате така, сякаш вървите мъчително през калта.

Но не се страхувайте, Овни – имате достатъчно воля, за да преминете през това! Трикът е в това да знаете къде и как да фокусирате невероятната си енергия. Не се изтощавайте, опитвайки се да се борите с това, което не можете да промените; вместо това, се концентрирайте върху нещата, които можете да контролирате.

Не би трябвало да е твърде трудно да запазите вярата, дори с Юпитер простирайки се широко в своя дом, в знака Стрелец , през по-голямата част от годината. Оптимизмът и ентусиазмът на Юпитер наистина подхранват вашия огън – и двата му съюза с Венера (22 януари и 24 ноември) ви дават разрешение да оставите всичко зад себе си и да се забавлявате за известно време. Макар че, Юпитер също е в квадрат с Нептун тази година, (13 януари, 16 юни и 21 септември), така че внимавайте да не зарежете всичко … имате твърде много неща, които трябва да направите!

Балансът между работата и личния ви живот е главната ви цел тази година, особено през юни и юли, когато четири планети в Рак (Марс, Меркурий, Слънцето и Венера) се противопоставят на ретроградните Сатурн и Плутон в Козирог; също и на влизането в квадрат на вашето Слънце.

Затъмненията през юли (слънчево на 2, лунно на 16) обхващат Рак и Козирог, карайки ви да забавите работата си и да отделите повече време за семейство, дом и грижа за себе си. Може да не е това, което искате, Овни, но определено ще ви е необходимо, ако искате да поставите основите на траен успех.

Щастливи числа: 3,4

Щастие ви носи скъпоценният камък аметист.

 

Източник: khoroskop2020.guru