close
LifeStyle

Годишен хороскоп за 2020 година – Скорпион

skorpion

Хороскоп Скорпион 2020 – любов и семейство

Поради силното влияние на Сатурн, хороскопът на зодия Скорпион за 2020 година ще изглежда като влакче в увеселителен парк – стремително ще върви ту нагоре, ту надолу. Хората, родени под този воден знак, управляван от Марс, обикновено са много различни, което означава, че сред тях има както много добри хора, така и хора с по-тежък характер. Общото между повечето от тях е, че имат силна воля и ясна представа за това, което искат.

От януари до март 2020 г., Скорпионите няма да се чувстват комфортно в компанията на другите хора, включително и техните приятели, партньори и членове на семейството. Поради негативните мисли и промените, които ще имате в живота, ще се чувствате раздразнени дори от най-малките проблеми, с които се сблъсквате. В този период избягвайте промените, като например, създаването на компания, инвестирането в нов проект или смяната на работното място.

С настъпването на пролетта, ситуацията ще се подобрява. Всичките ви проблеми ще изчезнат и като следствие вашият ум отново ще се проясни. Хороскопът ви съветва да използвате този период за личностен, умствен и дори професионален растеж. Точно сега можете напълно да се доверите на интуицията си, за да извлечете максимума от всяка възможност. Ще бъдете особено успешни, работейки в екип, където ще се проявите като един способен лидер.

Лятото ще бъде идеалното време да работите върху връзките си, особено това касае личните и романтичните връзки. По това време, Скорпионите и техните половинки ще имат възможност да се споразумеят за всичко без проблем, което като следствие ще събуди тяхната чувственост. Според хороскопа, няма да имате неприятни изненади на работното място, така че можете спокойно да предприемете едно романтично пътуване, ако това е нещото, за което копнеете.

Есента и края на 2020 г. ще бъде най-радостният период за всеки един Скорпиони. Въпреки студа навън, в живота ви ще се появи нов интересен човек, който ще внесе искра в ежедневието ви. Ако си падате по някого от дълго време, сега е моментът да действате. В течение на годината сте придобили много сила и постоянство, с чиято помощ сега може да получите любовта, за която винаги сте мечтали.

Хороскоп Скорпион 2020 – работа и кариера

През 2020 г. ще успеете да надградите онова, което сте постигнали през изминалата 2019 – както по отношение на работата, така и във финансов план. Работоспособността ви ще бъде висока, ще имате и доза късмет, така че какво в крайна сметка ще постигнете ще зависи от вас – от концентрацията ви и от труда ви. Годината е много благоприятна за усъвършенстване, така че е добре да отделите време и средства и за това. Придобивайте нови знания и подобрете професионалните си умения – ще ви е от полза както тази година, така и през следващите. Особено важно е да усъвършенствате уменията си да общувате с околните и да се изразявате – ако смятате, че в това отношение има какво да учите, бихте могли да си купите книга за комуникация или да потърсите подходяща възможност за обучение. Стига да не тъпчете на едно място, през първата половина на годината е вероятно да търпите растеж и развитие в работата.

През януари и февруари може да очаквате и добри приходи, които ще съответстват на положените усилия. През май и юни няма да е много удачно да поемате нови финансови ангажименти, включително да подписвате договори с банки. През лятото и ранната есен у вас може да възникне усещането, че делата ви са в застой. Това обаче е само привидно – оставете плановете да отлежат, моментът за реализацията им ще дойде скоро, още до края на годината.

Хороскоп Скорпион 2020 – Здраве

2020 – Думите имат сила, Скорпиони. И това е изключитетно вярно за вас през 2020, със Сатурн и Плутон отстоявайки си позицията в Козирог (вашият трети дом на комуникация).

Никога не сте били най-приказливата зодия,но Плутон продължава да изкопава истини, които изискват да се покажат! За щастие, дисциплинирания Сатурн ви помага да съберете мислите си и да подберете думите си внимателно, за максимално въздействие.
Вярно, понякога не може да се опише с думи какво мислите или чувствате – но тази година, го дължите на себе си най-малкото. Все пак вие научихте доста за вас самите през последните няколко години… и сега е време да споделите малко от трудно придобитата мъдрост с другите.
Все пак, Скорпиони, нека не се лъжем: все още имате неща за учене!

Признанието, че не знаете може да ви накара да се чувствате уязвими – но със Северния Възел в Рак през цялата година, най-вероятно няма да ви направи по-силни. И трите тазгодишни лунни затъмнения (5-ти Януари, 2-ри Юли, и 25-ти Декември) ще се случат спрямо оста на Телец/Рак, давайки ви сила да счупите бариери и да се свържете с други, които ще ви помогнат да разширите вашия интелектуален и духовен хоризонт.

Знаем, че обикновено не се смятате за „присъединител“… но не е ли време да промените това? Все пак, група от хора мислещи еднакво могат да стигнат много по-далече, от колкото бихте сами. Помислете над това при следващото новолуние на 30-ти Август, когато пет планети в Дева (луна, слънце, Меркурий, Венера и Марс) обединяват сили със Сатурн,Плутон и Уран в могъщата Голяма Земна Тройка.

С Меркурий във вашия знак за два месеца през тази есен (3-ти Октомври – 9-ти Декември, 31-ви Октомври – 20-ти Ноември), и новолунието във вашия знак,което среща Уран на 27-ми Октомври, ще сте по нетърпеливи от обикновено да покажете себе си. Не е необходимо да изигравате всички ваши карти на масата – но ако наистина искате хората да ви разберат, трябва да им дадете нещо за да продължават.

Все пак, Скорпиони… не е ли време вашият „кръг на доверие“ да стане малко по-широк?

Щастливи числа: 4, 7, 15, 22

Щастие ви носи скъпоценният камък топаз.

 

 

Източник: khoroskop2020.guru