close
LifeStyle

Годишен хороскоп за 2020 година – Телец

telec

Хороскоп Телец 2020 – любов и семейство

Телецът спада към земните знаци, затова представителите на тази зодия обикновено гледат на света от практическа, понякога дори и от материалистична гледна точка. Хората, родени под този зодиакален знак, обикновено са спокойни, стабилни и емоционално устойчиви, в частност благодарение на господството на Венера. Нека разгледаме, как събитията, отразени в Хороскопа за 2020г., ще повлияят върху емоциите им. Още през първите няколко месеца на 2020 г., Телците ще имат огромна психическа сила. Ако визуализирате някоя цел достатъчно дълго, скоро ще измислите план, който да ви помогне да я постигнете. Но това ще изисква определена доза постоянство. Внимавайте да не пренебрегвате работата си, докато преследвате целите си. Можете да си навлечете финансови проблеми. С постепенното затопляне и настъпване на пролетта, вие ще започнете да придавате все повече внимание на взаимоотношенията. Хороскопът ви съветва да използвате този период, за да оцените любовния си живот и да направите необходимите промени. Ако вие и вашият партньор имате желанието да започнете да живеете заедно или да създадете семейство, сега е идеалното време да предприемете необходимите стъпки. Телците със сигурност ще имат възможността да се насладят на летните месеци. Вашият професионален живот ще бъде сравнително спокоен, което ще ви даде възможност да отидете на почивка или да се отпуснете в уюта на вашия дом. Въпреки това, трябва да държите под контрол упоритостта си, когато влизате в контакт със заобикалящия ви свят. Разбираемо е, че обичате да вършите нещата по свой начин, но не бива да натрапвате своите действия и разбирания на другите хора. През втората половина на 2020 г., вашият хороскоп се съсредоточава върху личностното ви развитие. Той ще бъде много благоприятен за вас, като е важно да отбележим, че ще имате достъп до неизчерпаеми запаси от умствена и физическа енергия. Можете да се съсредоточите върху вашето образование и самообучение, което ще ви бъде от полза в работата, но би било полезно да работите и върху дребните неща от ежедневието. Въпреки че ще се радвате на добро здраве през цялата година, прекомерният стрес или лошите навици могат да го застрашат. Опитайте се да спортувате редовно и да замените пържените храни със салата няколко пъти седмично. Скоро ще се почувствате по-здрави и ще имате по-ясен ум.

Хороскоп Телец 2020 – работа и кариера

През цялата 2020 г. планетите ви дават възможност да се справяте с пари. Възможно е през 2020 г. някои представители на знака да получат добро наследство или парите да дойдат при тях от техния бизнес партньор. Също така може да извличате значителни ползи чрез успешни корпоративни инвестиции или всички видове застраховки. Въпреки че различни правни спорове в тази област не са изключени. През 2020 г. може неочаквано да покажете таланта си на финансисти и да действате като посредници по всички въпроси, свързани с инвестирането на пари. През 2020 г. някои от вас могат значително да заздравят финансовото си положение и дори да спечелят богатство, използвайки за тази цел своите връзки и познанства. Но за това е необходимо да положат много усилия. Необходимо е да не използвате околните за собствените си егоистични интереси – хората чувстват това – а наистина да развиете комуникация с тях на чисто човешка основа. Други представители на знака могат да проявят интерес към съществуването след смъртта и да изучават окултните науки. Възможно е те да открият в себе си талантите на медиум – възможността да общуват с мъртви хора. Те могат да постигнат от успех в заниманията с езотериката и астрологията.

Хороскоп Телец 2020 – Здраве

2020 – Затегнете здраво предпазните колани, Телци, това ще бъде лудо пътуване!
На 6 март Уран влиза в знака ви като бик в китайски магазин и той ще бъде там разтърсвайки нещата за следващите седем години.

Хаос, катаклизъм, радикална промяна – ние знаем, че това не са любимите ви думи, които искате да чуете. Но по някакъв начин, Телци, вие сте най-добре оборудвани от всеки друг, за да издържите на този транзит с лекота. В края на краищата, независимо от това, което се случва, винаги изглежда, че държите краката си на земята и я държите под око.

И това е добре, защото, когато Уран се движи чрез знак, той не оставя камък навсякъде! Разтърсванията се отразяват във всички области на живота: начинът ви на приближаване към ситуации, вашето усещане за цел, вида ви, дори вашето здраве.

С ретрограден Уран от 11 август до януари следващата година, много от промените ще се случват на първо ниво. Но бъдете сигурни, че докато свърши работа с вас до 2026 г., едва ли ще можете да се разпознаете!

Уран завършва годината с троица на Юпитер на 15 декември (малко след като Юпитер влиза в Козирог). Дотогава трябва да се чувствате по-оптимистично по отношение на промените, които се случват в живота ви и да имате по-добра представа за това, къде в крайна сметка ви водят те. Наградите могат да се появят по това време, ако сте били желателни и съзнателни участници в процеса.
И това е ключът към оцеляването и процъфтяването – с Уран във вашия знак: работейки със силите на промяната, а не срещу тях.
Ако искате да бъдете проактивни за промяната през 2020 г., вашите собствени системи и мисли за вярата са чудесно място за начало. Южният възел на Луната в Козирог улеснява връщането на старите, ограничаващи вярвания и наказването на самоувереността – затова бъдете нащрек за отрицание, маскиращо се като „реализъм“.

Знаем, че сте по-строги от останалите, Телци, но със Северния възел в рак, може да искате да опитате малко нежност вместо това. В края на краищата, с Уран, който ви води през толкова много възходи и падения, може да се чувствате малко по-крехки – затова се грижете за себе си!

Щастливи числа: 1,6

Щастие ви носи скъпоценният камък ахат.

 

Източник: khoroskop2020.guru