close
България

Граждани представиха лични и обществени проблеми пред кмета и ръководството на община Сливен

priemen den na kmeta – 04.05.2017

Близо 30 граждани посетиха приемния ден на кмета и общинското ръководство в Сливен на 4 май. По време на срещите, те имаха възможност да зададат своите въпроси към Стефан Радев и заместник-кметовете Румен Иванов, Пепа Чиликова, Стоян Марков и към секретаря на общината Валя Радева.

Бяха поставени конкретни въпроси, свързани със съществуването на читалище „Константин Константинов”, със строителство и опасни сгради в града, със „синята зона”, улично осветление, сметосъбирането, градския транспорт, междусъседски спорове и други въпроси, свързани с преместваемите обекти по главната улица, обществения ред и блогоустрояването. Беше представен проблем с разпространение и употреба на наркотици в сливенските училища. Граждани потърсиха съдействие от кмета и неговите заместници за работа в общински структури и поставиха други социални и лични въпроси.

Общинското ръководство се ангажира да съдейства за решаване на проблемите на хората. Приемният ден се провежда всеки първи четвъртък от месеца. Предварително записване се прави в Центъра за административно обслужване в общинска администрация – два дни преди приемния ден, във вторник от 8.30 часа. Информация на телефон – 044/611-165.