close
България

Графа ще пее в Сливен на 12 септември

Графа Сливен

 Графа ще представи новата си музикална продукция в Сливен на 12 септември, на крепост „Туида“.

Любимецът на публиката идва в града с армията си от „греещи човечета“, а билетите за концерта са в продажба на касата на крепост „Туида“, зала „Зора“ и в мрежата на Ивентим.

„Супер вълнуващи, емоционални, искрящи от заряд и несравними една с друга са всичките ми досегашни срещи с публиката в тази особена за всички ситуация с COVID-19“, категоричен е Графа, чиито концерти по време на пандемия се оказват абсолютен феномен в културния живот и музикалния бизнес.

За предстоящите нови дати от музикалната си обиколка, които включват още градовете Стара Загора – на 31 август в Летния театър и Сандански – на 11 септември, също в Летния театър, Графа и музикантите му репетират ежедневно, защото по думите му публиката и шоуто във всеки град са различни като усещане, енергия и взаимодействие.

Програмата е нова, включва последните песни на любимия изпълнител и най-големите му хитове през годините. Музикалната продукция, която оставя незабравими спомени в публиката след дългите месеци на изолация, беше представена за пръв път в четири поредни вечери в парк-център „Юнак“ в София, а след това във Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Ярко греещите по време на концертите на Графа човечета пък са симпатична част от противоепидемичните мерки, на които Влади Ампови екипът му много държат, за да гарантират здравето на всички присъстващи.