close
България

Да подкрепим „Акве калиде“ и Авиомузей – Бургас в гласуването за Годишните награди на Министерството на туризма

turisticheski-kompleks-akve-kalide

На 21 ноември стартира онлайн гласуването за Годишните награди в туризма, организирани за втора поредна година от Министерство на туризма. Инициативата има за цел да допринесе за популяризирането на българския туризъм, като представи пред публиката разнообразните дестинации, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация. Целта на конкурса е да бъдат представени и поощрени всички, които полагат усилия  за устойчивото развитие на туризма в България.

И тази година Община Бургас участва в конкурса с два свои обекта – Туристически комплекс „Акве калиде“ в категория „Туристически атракции“ и Авиомузей – Бургас в категория „Иновации“.

Можете да подкрепите бургаските обекти тук:

–          Туристически комплекс „Акве калиде“ в категория „Туристически атракции“: http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/

–          Авиомузей – Бургас в категория „Иновации“: http://tourismawards.bg/cat/inovacii/

Обективните резултати в конкурса ще бъдат гарантирани, като гласуването ще бъде ограничено на база IP адреси. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни.

В категория „Изборът на Българите“ може да гласувате за още два обекта в град Бургас – Природозащитен център „Пода“ и Храм-паметник „Св. св. Кирил и Методий“: http://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/