close
България

Двама дрогирани и един пиян хванати да шофират в Бургаско

kat

На 12.12.т.г. около 17.00 ч. в района да бл. 103 в к-с «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Мерцедес С 180», с бургаска регистрация, управляван от 34- годишния М.Т. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества  / метамфетамин/. М.Т. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.12.т.г. около 23.40 ч. в района на карнобатската улица «Москва», служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка лек автомобил «Пежо 207», с бургаска регистрация, управляван от 58- годишния Л.Л. от Карнобат, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.22 промила. Л.Л. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.12.т.г. около 15.30 ч. по булевард «Димитър Димов», в района срещу бл. 35 в ж.к. «Изгрев», служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 21- годишния Х.Т. от Поморие, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества  / канабис/. Х.Т. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.