close
България

Двама задържани за убийството в Бургас

policiq

Двама души са задържани за убийството на младия мъж, открит в кв. Долно Езерово. Това съобщи главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, цитиран от БНР.

„Снощи е получен сигнал. Колегите направиха през нощта оглед, днес в светлата част на денонощието е направен повторен оглед. Имаме задържани към момента две заподозрени лица – съпруг и съпруга. Най-вероятно става въпрос за убийство, защото има огнестрелна рана, поне от първоначалния оглед“, каза главен комисар Иванов.

Сигналът е подаден снощи около 18 часа от мъж и жена, които обяснили, че са били на ловен излет в местността. Говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева обясни по-рано днес:

„Установено е, че мъжът е прострелян в дясно в гръдния кош, като до него не е открито оръжие. Трупът е откаран в отделение „Съдебна медицина“ на Бургаската болница. По случая е образувано досъдебно производство. Назначени са множество експертизи. Работата по установяване на случилото се продължава от служители на отдел „Криминална полиция“ и Второ РПУ под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Бургас“.