close
България

Двама много пияни и един без книжка по пътищата в Сливенско

kat

Водач с алкохол 2,80 промила и друг, който управлява в срока на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на МПС, са установени от полицейски служители на 13 август в град Сливен. Около 03,10 часа в квартал Дружба е спрян за проверка лек автомобил „Деу“, управляван от 59-годишния Д.А. от град Сливен. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 2,80 промила.

В 09,05 часа на булевард Банско шосе е спрян за проверка лек автомобил „Тойота“, управляван от М.З.(51г.) с адрес град Хасково. От направената справка полицейските служители установяват, че свидетелството за управление на М.З. е отнето с принудителна административна мярка. Срещу водачите са образувани бързи производства.

Водач с алкохол 2,85 промила е установен от полицейски служители на РУ-Твърдица. На 13 август, в 23,25 часа, в град Твърдица е спрян за проверка лек автомобил „Ауди А4“, управляван от Д.С.(50г.) от хасковското село Любимец. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 2,85 промила. Срещу водача е образувано бързо производство.