close
България

Две тежки катастрофи със загинали в Сливенско

lineika

Днес в 11:50 часа е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на главен път  I-6, малко след разклона за село Гавраилово. Лек автомобил „Опел Астра“, управляван от мъж на 30 години от град Сливен, при извършване на маневра обратен завой, е ударен странично от мотоциклет „Хонда“, управляван от 29- годишен водач от Ямболското село Козарево.

От произшествието на място са загинали водачите на автомобила и мотоциклета. По случая е образувано досъдебно производство.

Днес в 12:00 часа е постъпил сигнал за пътно произшествие  на пътя между новозагорските  селата Кортен  и Баня. Лек автомобил „Фолксваген“, управляван от жена на 37 години от град Пловдив, която се е движила в посока село Баня, предприема маневра обратен завой, излиза от пътното плътно, и при опита да се върне, отнема предимство и се удря с лек автомобил „Опел Вектра“.От произшествието е пострадала жена на 24 години, пътник в лекия автомобил „Опел“.

Тя е транспортирана до МБАЛ-Сливен, с наранявания по главата, без опасност за живота.По случая е образувано досъдебно производство.