close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 април 2019 г.

horoskop-1

Овен

В чудесно настроение сте и тъкмо работата ще е предпочитаното от вас занимание. Вие сте непредсказуеми, но в добрия смисъл, и околните са склонни да очакват всичко от вас. Вършите неща, които повечето едва ли биха се осмелили да направят. Ще останете силни, ако разчитате единствено и само на себе си.

Телец

Трудно ще бъде днес някой да ви убеди в свое твърдение, така че не е изключено през този ден да работите предимно самостоятелно и да избягвате съветите на околните. Добре ще е все пак да се вслушвате в чуждото мнение особено когато е преобладаващо, за да се предпазите от грешки. Настоявате прекалено много за нещо, което едва ли ще се случи.

Близнаци

Кулминацията на усилията ви по конкретна задача ще завърши с успех. Постигнатото ще постави начало на нов период в професионалното ви развитие. За едни той се свързва с повишение, за други с нови придобивки, но във всички случаи ще оставате доволни от себе си. Има нужда от такива като вас, особено в създалата се отскоро ситуация. Роднински споразумения ще доведат до спокойствието на всички ви.

Рак

Можете да постигнете много стига да не действате прибързано днес. Проблемите, които ви съпътстват съвсем скоро ще получат възможно най-доброто разрешение. Не пропилявайте излишно енергията си, ще ви е необходима издръжливост. Неочаквана и многообещаваща среща ще разведри вечерта ви. Наслаждавайте се на момента.

Лъв

Дошло е време да пристъпите към дълго обмисляни начинания. Околните ще ви подкрепят, затова не се колебайте. Можете да реализирате плановете си, точно каквито сте си ги представяли. Това ще ви вдъхне нови надежди и увереност за бъдещето. Запазете доброто си отношение към човек, който ви поднася неочаквани вести.

Дева

Делово предложение ще ви даде енергия и повиши активността ви. Други ще се погрижат за предстоящо пътуване. Доброто ви настроение ще се отрази и на срещите ви с хора, от които очаквате повече. И няма да останете разочаровани. Денят е удачен и за работа с интелектуални продукти, които ще подобрят възможностите ви.

Везни

В служебната си ангажираност няма да срещнете затруднения, умеете да организирате делата си, без да се разпилявате. Ще се съобразите с изискването да проверявате работата и на другите, разбирайки, че тя може да рефлектира върху вас. Среща с приятел ще мине добре и ще получите подкрепата му в свое начинание.

Скорпион

Направете деня си спокоен, не го помрачавайте с тревожни мисли. Настроението ви ще бъде добро, ако забравите за служебните си проблеми. По-ведро се отнасяйте към нещата от живота, предстоят ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако си хабите нервите за всяка подробност.

Стрелец

Конкретно начинание ще се превърне в проверка на реакциите и мисълта ви, налагайки бързи действия. Ще се мобилизирате и ще се справите. Следвайте собствената си логика, убеждения и водени от волята си, ще стигнете там, където сте тръгнали. По пътя по-често си давайте сметка за ефекта от поведението си върху близките ви.

Козирог

Практично ще се възползвате от благоразположението на колегите ви към вас и ще го осребрите в по-добра позиция в управлението. Това ще ви направи водещи при взимане на решения и други значими за екипа ви действия. Внимавайте да не си направите лоша услуга, ако прекалено много си повярвате.

Водолей

Съществува притеснение по отношение развитието на даден проблем, но паниката няма да ви помогне. Оставете за малко нещата да стават без намесата ви. Отпуснете се, доверете се на късмета си. Добро начало на нова връзка, или задълбочаване настоящата ще ви накарат да се почувствате щастливи.

Риби

Знаещи, можещи, и без да се плашите от трудностите, ще пристъпите към конкретни действия, стартирайки нов проект или друга, печеливша дейност. Нечие отсъствие или нежелание да участва в делата ви може да ви натъжи, но ще го преодолеете. Помислете как да изненадате приятно близките си.