close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 декември 2018 г.

horoskop-1

Овен

Спокоен ден очаква повечето от вас. Имате възможността наистина да си починете, ако оставите настрана вмешателството в решенията на другите, тъй като това може само да доведе до конфликти. Не пропускайте предложение за разнообразно прекарване на част от деня. Ако се откажете, най-вероятно ще съжалявате. Отношенията ви със сърдечния партньор са отлични.

Телец

Излъчвате особено спокойствие и добро самочувствие днес и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте обаче от хората, които държат на вас, тъй като това едва ли ще ви направи доволни.

Близнаци

Работете и ще стигнете до целта, която преследвате. Възможни са промени, но ще ги осъществявате в движение. Ако се налага да правите компромиси, не съжалявайте, ще си струват. Отношенията ви с приятели ще се подобряват и ще търсите съвместни начинания за реализация. Ще осъзнаете грешки от миналото и повече ще се стараете.

Рак

Постарайте се днес да стоите настрана от конфликти. За повечето от вас това няма да е трудно, като се има предвид доброто ви настроение. Ако имате нужда от разнообразие помислете за нещо, което ще ви разведри. Потърсете компанията на ваши приятели вечерта. Не пропускайте възможността да се забавлявате.

Лъв

В спокойна обстановка и с премерен тон ще намерите по-лесно и бързо решение на въпросите, които ви притесняват. Тези и други ваши проявления ще ви дадат възможност да усвоите уроците си по търпение. С излъчването си ще привличате към себе си добронамерени и усмихнати хора, с които животът ще бъде по-хубав.

Дева

Очаква ви един приятен ден в домашна обстановка. Предпочитате да си починете, затова отклонявате покана на близък приятел. Бихте могли да помогнете на близък човек да се справи с нещо, което го притеснява. Споделете собствения си опит и се доверете на вътрешния си усет. Получавате удовлетворение за нещо, което сте свършили неотдавна.

Везни

Ще възникне проблем, чието решение не търпи отлагане. Постарайте се да сте еднакво отговорни и към останалите си ангажименти. Имотен проблем ще намери решението си, но ще се наложи да направите компромиси. Разумно е да не поставяте условия, утежняващи допълнително ситуацията.

Скорпион

Проявете разбиране към проблемите на приятелите си и бъдете сигурни, че ще го оценят. Работата, която намирате за привлекателна ще ви отегчи с непредсказуемите си препятствия. Но, ако вече сте я започнали, не се отказвайте. Борбеният ви дух ще ви спаси в ситуация, в която други не издържат.

Стрелец

Днес ще имате възможност да помислите как най-добре да постъпите в дадена ситуация, за да извлечете най-много ползи от решението си. Не е характерно за вас да избързвате, затова се захващате само с неща, които имате време да развиете до желания резултат. Особено ползотворни са контактите ви с представители на противоположния пол, които едва ли ще могат да ви откажат нещо.

Козирог

Дребно недоразумение може да прерасне в сериозно, затова се старайте да правите компромиси. Ще попаднете на интересна идея, която ще ви въодушеви и не е изключено скоро да насочите всичките си усилия в нова посока. Близките ви ще ви подкрепят, а на вас не ви остава друго, освен да успеете.

Водолей

Забравете за проблеми и ангажименти и помислете как да се позабавлявате със семейството си. Не поемайте на дълъг път. Помогнете на ваш приятел, добротата ви ще бъде възнаградена.

Риби

Стремителни както винаги и днес се захващате с повече неща, отколкото можете да свършите. Това обаче съвсем не ви притеснява, тъй като така или иначе сте сигурни че ще се справите поне с половината. Приятелите ви ще ви предложат приятен завършек на деня, не го пропускайте.