close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 декември 2019 г.

horoskop-1

Овен

Има защо да сте удовлетворени от себе си. Делата ви се развиват възходящо във всяко едно отношение. Съсредоточите ли се върху една конкретна сфера на действие и резултатите ще бъдат повече от очакваните. Нищо не е в състояние да ви спре. Радвате се на споделените моменти с любимите хора.

Телец

Ще изпитате силна необходимост от промяна и движение, въпреки че не можете да се оплачете от динамика в професионалния си живот. Ако можете да си позволите, заминете на някъде с приятни хора, в чиято компания ще се чувствате енергични и с настроение. Очаквайте скорошна добра вест.

Близнаци

Заобиколени сте от грижи и внимание, но това сякаш не ви стига. Душата ви жадува за друго, но внимавайте да не нараните близките с капризите си. Мисълта за промени в службата ви кара да се чувствате раздвоени от нещо.

Рак

Покажете широта на мисленото и проявете отзивчивостта си и към онези, които мислят различно от вас. С такт и усмивка ще наложите елегантно мнението си, и без усилия ще си осигурите предимство пред някого, с когото се съревновавате. Към близките си не превръщайте умората в причина за недоволство и враждебност.

Лъв

Не се безпокойте за финансовото си състояние, съсредоточете вниманието си върху промените, от които се нуждае домът ви. За мнозинството от вас днешният ден е свързан най-вече със солидни парични постъпления. Не бягайте от късмета си, днес ще ви върви на хазартни игри.

Дева

Отговорностите няма да ви оставят да си почивате. И вие, като хора, имащи отношение към проблемите на другите ще останете на своя пост. Разумно е да споделите с близките си за невъзможността да сте през целия ден заедно, за да не изтълкуват погрешно отсъствието ви. Но, за други от вас денят ще бъде по-свободен.

Везни

С всички сили ще се стараете да подобрите отношенията си с личност, която продължава да ви вълнува. Запазете присъствие на духа по отношение некоректността на конкуренцията. Стъпили сте на здрава основа, не губете енергията си напразно. Предстои развръзка и това ще ви насочи в нова посока.

Скорпион

Средата, в която общувате извън семейството ви ще ви натовари с проблеми. Подгответе се да говорите, отсъствието на диалог ще влоши атмосферата и няма да постигнете нищо особено. Вечерта може да се насладите на взаимно удоволствие, ако отделите повече време на любимия си човек.

Стрелец

Имате навика да действате прибързано, но днес ще трябва добре да обмислите решението си. Преценете добре всички страни на проблема и изберете онова, което най-добре отговаря на интересите ви в момента. Погрижете се за предстоящи изпити, защото могат да се окажат решаващи кариерата ви.

Козирог

Напрежението от изминалата седмица изглежда още не ви е напуснало. Възможно е днес да сте малко нервни, но се опитайте да не давате израз на емоциите си. Това едва ли е толкова лесно, но ако предпочетете самостоятелни занимания, ще успеете. Все пак не пренебрегвайте желанията на любимите си хора.

Водолей

Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.

Риби

Настроението ви днес е чудесно. Справяте се с всичко, което ви предстои и дори да се струвате малко нервни на околните всъщност това няма да пречи на работата ви. Заемате се с няколко неща наведнъж и затова е твърде възможно да не успеете да свършите повечето от тях днес. Имате късмет в личен план, където успявате да постигнете свое намерение.