close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 май 2017 г.

horoskop-1

Овен 

Мислете, когато давате обещания, за да не се окажете затруднени в изпълнението им. Също така помислете и за почивката си, денят е подходящ за развлечения и пътувания. Други ще имат запознанство, което ще промени представите им за много неща. Очакват ви положителни развръзки и нови съжителства.

Телец 

Оценете благоприятните възможности на деня и бъдете по-сдържани, без да давате воля на напиращите ви емоции. За да избегнете недоразуменията с околните, не споделяйте намеренията си, а работете по реализацията им тихо и без да шумите около себе си. На творците ще им се отдаде да предадат най-вярно вълнуващите ги чувства в творбите си.

Близнаци 

Денят ви ще бъде приятен, ако си останете вкъщи и прекарате повече време със семейството си. Те имат нужда от вашето присъствие и внимание. Спазвайте обещанията си. Ще се радвате на отлично здраве.

Рак

В динамика и вълнения ще преминете през днешния ден. Ще следвате целите си, но е добре да не се поддавате на провокации, създаващи ви отрицателни емоции и водещи към агресия. Общи интереси и разбирания по много въпроси ще подсилват връзката ви с някого, а ако този някой е дама, непременно я зарадвайте с нещо специално.

Лъв

Днес може да срещнете истинската любов. Емоциите ще бъдат вълнуващи. Ако сте достатъчно убедителни ще успеете да наложите волята си в един спор с ваши близки.

Дева

Mоже да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с малки подаръци. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.

Везни 

Днес ще имате време да свършите всички задачи, за които не ви е останало време през работната седмица. Бъдете отговорни по отношение на разходите си. Степенувайте по важност задачите си, за да не се преуморите.

Скорпион

Възможно е днес да не сте много работоспособни, но това не бива да ви тревожи. Със сигурност е белег, че имате нужда да намалите ритъма си на живот и да помислите малко и за собствените си желания. Не вземайте присърце незначителен спор с вашия сърдечен партньор, а заложете на чувството си за хумор и дипломатичността.

Стрелец

Днес е твърде вероятно получените от вас неочаквани постъпления да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност, за да можете с пълна сила да осъществите замислените от доста време проекти.

Козирог

Денят е неблагоприятен за делови разговори и за финансова дейност. Бъдете отговорни по отношение на разходите си. Степенувайте по важност задачите си, за да не се преуморите и да не предизвикате провал заради грешки.

Водолей 

Изключително благоприятен ден за онези представители на зодията, които се занимават с някакъв вид изкуство. Имате интересни идеи, които успявате да претворите съобразно вижданията си. Отделете част от времето си за вашия сърдечен партньор.

Риби

Днес не си оставайте вкъщи, приемете покана за гостуване на ваши приятели. Имате нужда от промяна на обстановката. Не мислете за проблеми в службата, оставете грижите настрана и се забавлявайте. Финансова стабилност.