close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 март 2019 г.

horoskop-1

Овен

Старателно свършената до тук работа ще ви осигури добри позиции и възнаграждение, ако такива са стремежите ви. Запазете темпото си и ще надминете очакванията си, както по отношение на финансите, така и в развитието на личен въпрос. Имате воля да се справите с всичко, което ви пречи да се развивате.

Телец

Днес сте повече то общителни. Отворени сте към нови контакти, които привличате като с магнит. Доста разсеяни сте на работното място. Прекарвате повече време в приказки и клюки, отколкото в здрава работа. Това е и основната причина за неуспехите ви. Концентрирайте се. Липсата на ясен план за работа днес е най-големият ви проблем.

Близнаци

Последният работен ден ви прави особено напрегнати, защото около вас се случват неща, за които все още не сте съвсем подготвени. Запазете спокойствие и не предприемайте каквито и да било действия. Съдбата ви закриля от евентуални лоши изходи. Внимавайте с пиперливия си език, за да не влезете в конфликт с недоброжелател.

Рак

Ако деловите задачи са ви потиснали, не се колебайте да се освободите от работата си и да потърсите по-приятни занимания за деня. Може да се възползвате от поканата, която ще получите. Дистанцирайте се от хора, които не мислят позитивно. Нямате нужда от допълнителен стрес.

Лъв

Очевидно се нуждаете от почивка, затова оставете настрана ангажиментите, които могат да почакат. Стараете се да помогнете на свой близък, който не може да се справи със свое вътрешно противоречие. Ще имате успех при него, защото вярата му във вас е силна. Много от вас ще тръгнат на пътешествие.

Дева

Ще проявите рационалния си дух и ще се възползвате от възможностите на деня. Ако не виждате такива, не пренебрегвайте удобствата и развлеченията си. Споделени с близките ви, ще направят атмосферата около вас особено приятна. С красноречие и аргументи ще си осигурите финансирането на новия ви проект.

Везни

Търсенията ви ще се увенчаят с успех, условията са благоприятни за започване на работа по проект, който ще ви донесе добри доходи. Не губете ценно време в излишни колебания. Ще ви очарова човек от обкръжението ви, който също не е безразличен към вас. Не бъдете припрени, оставете нещата на естествения им ход.

Скорпион

През този ден е добре да се стремите към хармония, разбирателство и поддържане на добрите взаимоотношения с всички около себе си. Ясно е, че напрежението ескалира и трудно ще сдържате своята емоция. Засега обаче е във ваша полза да отстъпвате и по този начин да продължите напред. Избягвайте споровете и кавгите. Те само ще ви навредят.

Стрелец

Денят се оказва доста натоварен в службата. Пред вас стоят дела, които трябва да свършите в срок и това не позволява да действате без предварителен график. Ще се справите блестящо, ако подходите към ангажиментите сериозно и по план.

Козирог

Този ден за повечето от вас е свързан с предприемане на нови инициативи и правене на планове за осъществяване на съответните идеи. Възможно е да се окаже обаче, че прекалено много очаквате от нещо, което едва ли ще ви остави доволни впоследствие. Преценете къде най-добре биха се възприели идеите ви и не се колебайте да ги пласирате.

Водолей

Колкото повече отговаряте на всяка нужда на околните, толкова повече ще изискват от вас. Уверете се, че всички знаят, че няма да позволите да бъдете използвани. Тези, които най-много имат нужда от помощта ви, са именно тези, които никога няма да я поискат.

Риби

Днес ще трябва да направите компромис със себе си и да постъпите по начин, който би бил удобен за семейството ви, но не и за вас. Въпреки това бъдете сигурни, че доставеното удоволствие ще ви се върне многократно. Намирате си интересни занимания, на които досега не сте обръщали внимание. Разговор с любим човек ще ви накара да се чувствате чудесно.