close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 март 2021 г.

horoskop-1

Овен

С лекота пренебрегвате несъщественото. Това ще ви помогне да се справите със задачите си. Но нещо няма да бъде така, както вие го искате. Ще има още какво да желаете. Бъдете търпеливи и последователни. Домашната хармония ще ви дава спокойствие и увереност. Радвате се на безрезервната подкрепа на близките си.

Телец

Днес кипите от енергия. Деловите задачи ще отхвърляте една по една и то успешно. Готови сте на всякакви отстъпки в името на доброто разбирателство, но се въздържайте от празни обещания. Любовта ви е споделена. Добри новини свързани с близък приятел научавате вечерта. Целта, която преследвате е съвсем близо.

Близнаци

С прагматичен подход и настроение ще използвате времето си без да го пилеете. Добре ще се организирате и без колебания ще действате. В личните си взаимоотношения не избързвайте и не натрапвайте мнението си, рискувате да ви разберат погрешно. Ще имате възможност да уредите нещата си по-елегантно, не се притеснявайте.

Рак

Ще се стремите към повече свобода в действията си, доказвайки за пореден път правотата на идеите си. В интерес на работата ви е да сте по-овладени, като оставите за себе си съмненията и приветствате добрите изяви на сътрудниците и близките си. Някои ще получат предложение за работа или друга възможност за подобряване на доходите.

Лъв   

Не всичко, което сте планирали има шансове да се случи. Но вие не се отказвайте при неуспех. С повече упоритост и търпение ще постигнете желаният от вас резултат. Днес можете да си позволите някои дребни удоволствия, от които напоследък сте се лишавали. Стабилното ви финансово състояние ви го позволява. Ще получите покана за гостуване.

Дева

Навлизате в благоприятен период за професионалното си развитие. Получавате възможността да покажете на какво сте способни и това ви отваря доста работа. Едва ли ще има от какво да сте недоволни, тъй като делата ви се развиват успешно, а ваша идея е радушно възприета от деловите ви партньори. Не се отказвайте от намеренията си, дори в началото да ви е трудно.

Везни

Развитието на делата ви изисква повече съсредоточеност. Недопустимо е да проваляте вече договорени условия, само защото сте лично възпрепятствани. Бъдете прагматични и времето ви ще стигне за всичко. Снабдяването ви с нужната информация ще ви подтикне към по-голяма активност и ще подобрите финансовото си състояние.

Скорпион

Ще се толерира работата в екип, от нея ще получите по-високи приходи. Ще ви се удава да организирате активността на много хора и да ги мотивирате да дадат най-доброто от себе си. Не пренебрегвайте вниманието, което ви се отделя от една интересна за вас личност. От това може да се получи сериозна връзка.

Стрелец

Този ден едва ли ще ви изненада с нещо. Всичко ще протече по рутинния начин и макар да сте спокойни в един момент ще ви доскучае. Можете да направите нещо лично за себе си, променете външния си вид. Промяната ще ви се отрази добре.

Козирог

Устремени сте към успеха си, но и мисълта за привлекателен представител на противоположния пол не ви е чужда. Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Отпуснете се и се забавлявайте. Решенията ви, свързани с ваши проекти са на път да покажат правотата си. Скоро ще има и първите добри резултати.

Водолей

Днес сте много разсеяни. Мислите ви са далеч от ежедневието и ако се налага да се заемете с някаква сериозна работа едва ли ще сте пълноценни. За някои от вас денят може да постави началото на нова и трайна връзка или пък изглаждане на отношенията с любимия човек. Възстановете силите си, близките дни ви очакват много предизвикателства.

Риби

Вътре в себе си знаете, че сте поели по своя си път и никой не може да ви отклони от намеренията ви. Мотивацията ви е силна, а това е предпоставка за победа. Упоритостта ще ви помогне да гледате мащабно, без да се взирате в дребните спънки. Подкрепата ви е нужна на човек, чиито качества и присъствие уважавате.