close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 октомври 2018 г.

horoskop-1

Овен

Денят ще ви носи сполука и решаване на неотложните ви проблеми. Постигате вътрешна хармония, с естественото си присъствие правите ведра атмосферата около себе си. Отделете време за семейството си, нека всички да са доволни. Скоро ще получите желаните от вас придобивки и това ще ви направи щастливи.

Телец

Може би пренебрегвате някои факти, които съвсем не са незначителни. Помислете добре какво пропускате и едва тогава вземете решение. Ако не прибързвате можете да си осигурите сериозно предимство. Леността на околните сигурно ви изнервя и не е изключено да стане повод за скандал. Спестете си острите нападки и опитайте по-дипломатичен подход.

Близнаци

Повечето от вас се захващат с твърде много дела днес. Недостатък може да се окаже желанието ви да видите на момента осъществено онова, към което се стремите. В този случай последователността е най-добрият съветник. Обърнете повече внимание на въпросите, които вълнуват най-близките ви.

Рак

Радвате се на одобрението на околните днес относно ваша идея, която отдавна обмисляте. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й, затова не губите ценно време. Привлечени сте от човек от обкръжението ви. Не бъдете настоятелни в опитите си да привлечете вниманието му, това може да има обратен ефект. Бъдете по-търпеливи.

Лъв

Възможно е в професионален план да се запознаете с нови личности, които да ви отправят интересно предложение. Ще се увеличат отговорностите ви. Опитайте се да избегнете желанието си към съревнования, за да постигнете повече успехи и да се сдобиете с добри приятели.

Дева

Очаква ви ден, изпълнен с динамика и добро настроение. Успявате да се справите успешно с въпрос, който е бил пречка досега да продължите напред. Не се отказвате от намерение, което е твърде рисковано, но с шансове за успех. Имате подкрепата на близък човек, който ще ви отдели голяма част от времето си днес. Ще останете очаровани от нещо вечерта.

Везни

Заредени сте емоционално и търсите внимание от любимите си хора. Ще изживеете както позитивни, така и негативни моменти. Възможни са разриви във всякакъв вид връзки. Проблемът е не само напрежението, но и объркването ви, несигурността ви как да продължите нататък.

Скорпион

Ще постигате отлични резултати през този ден, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.

Стрелец

Срещи от професионален характер ще ви обогатят с информация. Няма да липсват изненади, но е добре да не давате израз на емоциите, които ви вълнуват. Освободете се от всичко, което ви пречи да сте истински и ще подобрите виждането си за света и хората около вас. Радостни новини ще направят вечерта ви интересна и вълнуваща.

Козирог

Развитията през последните дни влияят върху желанието ви за изяви. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. В живота на някои от вас ще се появи нов човек, чиято роля ще бъде значима. Не пренебрегвайте онези, които показват добрите си намерения към вас.

Водолей

Направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Риби

Служебни въпроси ще изискват от вас адекватни реакции и бързи решения. Съобразителността ви е всеизвестна, съобразете се и с другите, ако делите общ бизнес и имате общи цели. За всички денят ще създаде възможности за подобряване на финансите, но по различен начин ще ги използвате. От вас зависи успеха.