close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 септември 2018 г.

horoskop-1

 

Овен

Денят е благоприятен за всички, които имат конкретни планове за деня, свързани с някаква работа. Ще имате удовлетворението, което очаквате и това ще ви вдъхне увереност да не се отказвате от намеренията си и за в бъдеще. Намерете време, в което да споделите с любимия човек намеренията, които имате. Бъдете сигурни, че мнението му ще е полезно за вас.

Телец

Ще наситите деня си с интересни моменти, създадени от желанието ви да се развивате и попълвате знанията си. Ангажирането ви с нови поръчки и отговорности няма да ви натовари емоционално, нито физически, финансовата изгода ви прави устойчиви на различни изпитания. Вечерта се погрижете за отдиха и развлеченията си.

Близнаци

Тези от вас, които се намират в състояние на тревожно очакване на нещо могат да си отдъхнат облекчено. Очаква ви благоприятно развитие и радостна вест. В любовта си ще намерите тих пристан, където с удоволствие ще отсядате. Внимание и нежност и много обич ще срещнете там.

Рак

Отношенията в семейството ви са сложни и колкото по-бързо осъзнаете, че противопоставянето на решенията на близките ви вреди на климата, толкова по-добре за всички вас. Научите ли уроците си, търпението ви ще бъде възнаградено. В интимните си отношения ще спечелите повече, ако сте естествени.

Лъв

Днес не се натоварвайте със задачи, които са непосилни за изпълнение. Опитайте се да отделите достатъчно време за семейството си, тъй като те ще имат благотворно влияние върху вас. Отнасяйте се по-пестеливо към наличните си средства.

Дева

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада. Намерете време и за почивка.

Везни

Многообещаващ още от сутринта ден. Имате всички шансове за ползотворни занимания, както семейни, така и служебни. Ще се радвате на взаимност в чувствата с любимия ви човек. Децата няма да ви ядосват, а с готовност ще откликват на думите ви. Посетете родителите си, които отдавна ви очакват.

Скорпион

Не бъдете безразлични към чувствата на околните и не ги изолирайте от живота си. С някои от тях имате по-задълбочени взаимоотношения, които би трябвало да ви носят наслада, а не отегчение. Не налагайте мнението си, бъдете търпеливи и отстъпчиви. С чужда помощ ще приключите своя задача и ще ви остане време за почивка.

Стрелец

Спокойно можете да се отпуснете и да се отдадете на забавления. Чувството на удовлетворение и хармония, които ви завладяват са съвсем основателни. Предстои ви динамична и интересна седмица, за това сега се насладете на заслуженият си отдих.

Козирог

Някои от вас ги очакват сериозни изпитания. Бъдете готови да действате бързо и точно без да се съобразявате с мнението на околните. Предизвикателствата са свързани с професионалните ви ангажименти или със закъсали ваши близки.

Водолей

Преумората ви изисква да оставите настрана проблемите и работата, и да си починете. Мислете позитивно и търсете допир с нещата, които ви правят добри. Любовта ще ви помогне, не я отблъсквайте. Очаква ви подобряване на финансовото ви положение. Силите ви ще се възвърнат, и с нов импулс ще покажете добро самочувствие.

Риби

Твърде е възможно днес да сте свидетел или дори провокатор на семейни недоразумения, затова навреме овладейте сприхавостта си. Обърнете посоката и трансформирайте негативната енергия в позитивна. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност.