close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 януари 2017 г.

horoskop-1

Овен

Днес е ден, в който ще си отдъхнете след многото препятствия, които Съдбата ви поднесе напоследък. Не се изкушавайте от предложение, което ще ви даде много власт. С вашата усмивка и добронамереност може да постигнете много повече.

Телец

Денят е отличен за създаване на лични контакти. Възможни публични ангажименти и изяви. Съществува риск да се забъркате в някаква интрига, която освен неприятности ще ви донесе и лоша слава, която силно застрашава имиджа ви. За да избегнете евентуален сърдечен разрив, поговорете с интимния си партньор.

Близнаци

Не се отпускайте, бъдете бдителни и хладнокръвно се борете с възникналите недоразумения и проблеми. Може да предприемете кратко пътуване с добър резултат.
Обмислете честно и коректно всяка причина, която поражда разногласия между вас и другите. Осъществете някаква промяна, купете си нещо ново.

Рак

Ако проявите по-голяма активност, ще съумеете да разрешите един материален проблем, макар и със скромен резултат. Обвързаните ще се изкушат да кривнат встрани. Дори да не ви хванат, поговорете със съвестта си как стоят нещата.

Лъв

Настроението ви ще е отлично, макар че пак няма да си позволите да почивате. Сякаш нещо ви подбутва непрестанно да действате. Хубаво е да намерите време и за самите себе си.

Дева

Фантастичен ден, пред вас се разкриват невероятни хоризонти, възможност да реализирате и най-смелите си мечти. Хубаво е предварително да сте наясно със себе си и да не се разпилявате в много посоки.

Везни

Важните срещи и разговори отложете за следобед, когато има по-голям шанс да постигнете успех. Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. Водете преговори на четири очи. Може да видите някого в истинската му светлина, да си направите сметката и да решите днес дали да продължите, или да преустановите контакта. Започващия нов период за вас ви поставя в необходимост от подготовка и активни действия.

Скорпион

Напоследък мислите ви са твърде еднопосочни и следвате някаква постоянност, която не е във ваш интерес. Разчупете статуквото. Бъдете по-оригинални. Не мислете само в една посока. Личният ви живот е много важен. Но има и други значими неща. Поговорете с приятели и обмислете идеята за общ бизнес, сътрудничество.

Стрелец

Днес можете да успеете и да организирате всичко. В личния живот бавничко расте степента на удовлетвореност: романтичните отношения  укрепват, децата ви радват. Отдушник и материална подкрепа за мнозина от вас служи собственото ви хоби или творчески способности. Време е за  мечти.

Козирог

Деня ще ви натовари, но вие сте свикнали. Чувството ви за дълг и отговорност ще е изразено особено. Днес вибрациите ви повеляват любов и добротворство. Ще виждате само едрото и грандиозното, но не и детайлите. Затова е по-добре да не предприемате нищо ново или важно, а по-скоро завършете започнатото.

Водолей

Днес мнозина от вас ще получат заслужено  признание от любимия си  човек. Опитайте се да не оставяте личния си живот и потребностите си  на заден план, тъй като вътрешната ви хармония ще ви прави по-силни и стабилни на всякакъв тип предизвикателства, които този ден може да ви  поднесе.

Риби

Направените от вас добри жестове ще се припомнят в подходящ момент и ще повишат авторитета ви. Наред с осъзнаване на своята уникалност трябва да се научите да обичате и уважавате повече. Раздавайки се, ще изпитвате радост и въодушевление и ще повишите доверието в себе си.