close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 януари 2018 г.

horoskop-1

Овен

Заемете се с неотложните си задачи, като си осигурите време и за почивка. Не мислете само за работа. Любовта е до вас, но вие сякаш не я забелязвате. Вслушайте се в душата си и й се посветете. В момента имате нужда от това. Хранителен баланс ще ви помогне да се разтоварите от излишните килограми.

Телец 

Събития от различен характер ще ви подтикнат към взимането на едно или друго решение. Мислете за перспективите пред себе си и започнете да действате. Ще ви мотивират и радостни вести, идващи от различни посоки. Ще работите, за да направите света около вас по-добър.

Близнаци

Ще успеете да се справите с личен проблем, който е пречел в някаква степен на работата ви досега. За щастие можете да разчитате на важен за вас човек, който ще се отзове винаги, когато имате нужда от подкрепа. Бихте могли да внесете промени във взаимоотношенията си със сърдечния партньор.

Рак

Възможно е днес да не се оправдаят очакванията ви за нещо важно за вас. Въпреки това обаче намерете начин да оползотворите времето си и да останете доволни от свършеното. Близък човек ви предлага нещо, което наистина ще ви заинтригува. Помислете добре дали това няма да наруши плановете, които имате с любимия човек. Ако е така, непременно се откажете.

Лъв

Успявате да оставите тревогите на заден план и това ви позволява изцяло да се посветите на текущите си ангажименти. За някои от вас това е жизнено важно защото точно сега е момента напълно да изявите вашия потенциал и решително да промените живота си. Става дума за нещо, което винаги сте желаели и очаквали, и за което като че ли вече сте готови.

Дева

Изпитвате желания, свързани с промяна на обстановката. Може би има натрупана умора и единствено ново и вълнуващо чувство би ви спасило от атмосферата около вас. Не очаквайте от другите съпричастност, те едва ли го разбират. Организирайте си пътуване, създайте си сами настроение и тръпката отново ще ви завладее.

Везни

След емоционалните събития от последните дни е възможно да се почувствате преуморени. Запазете духа си бодър и споделете деня си с любими хора. Ако боравите с големи суми пари бъдете с повишено внимание. Възможни са измами.

Скорпион

Нямате настроение за губене на време и с усърдие ще се посветите на работата си. Задълженията ви не са никак малко, но си оставете време и за отдих. Добро решение е посещение на кино, концерт или друго развлечение. Програмата на други включва и гостуване, което ще ги разнообрази.

Стрелец

Приветствайте деня с усмивка и желайте добро всекиму. Ще се чувствате ентусиазирани и трудоспособни, и с желание да вложите енергията си в нещо полезно за самите вас, като например спортуване. Потърсете колективно занимание, където способностите ви да не останат незабелязани. Делата ви ще вървят добре.

Козирог

Не позволявайте на трудностите да ви обезкуражат, приемете ги като проверка на волята и продължете. Скоро ще имате своите резултати и ще се чувствате повече от добре. Сред щастливците от вас ще има и такива, които ще влязат в ново жилище, а други ще тръгнат към любимата дестинация.

Водолей

От позицията на времето разбирате, че чувствата и желанията, които изпитвате към една определена личност, не само че не намаляват, но стават все по-силни. Не се измъчвайте от домашен проблем, защото днес ще го решите успешно. А случаят си заслужава да бъде отпразнуван. Ще има приятни изживявания.

Риби

Днес ще се нуждаете от подкрепа, която не знаете къде да потърсите. Не ви се иска да разкривате най-съкровените си мисли пред никого, но ще се наложи да го направите, за да успеете да преодолеете трудностите Заложете на сигурен човек.