close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 януари 2019 г.

horoskop-1

Овен

Днес умело ще съчетаете полезното с приятното и ще намерите време за всичко, което планирате. Бъдете добронамерени към околните, уважавайте желанията им и ще останете доволни всички. Ще прогледнете за духовните истини и ще намерите обяснение на много вълнуващи ви въпроси.

Телец

Желанието и амбицията ще ви бъдат от голяма полза днес. Интересно предложение ще ви изненада приятно и ще ви накара да се замислите. Помислете как можете да реализирате идеите си, въпреки всички трудности. Бъдете по-целеустремени и готови да изчакате, когато се наложи. Имате достатъчно възможности за избор.

Близнаци

Ако почувствате умора се заемете само с най-неотложните си ангажименти. Общуването с приятели ще ви се отрази разтоварващо и ще се заредите с енергия. Говорете за неща, различни от работа. Любовта също ви се отразява добре, но не искайте прекалено много от партньора си.

Рак

Не без вълнение ще следите развитието на интересуващ ви въпрос и без да губите присъствие на духа си, ще следвате логиката на събитията. Доверете се на разума и вярвайте в себе си. Начало на нова връзка, или задълбочаване настоящата ще ви създаде добро настроение.

Лъв

На някои от вас им предстои кратко и вълнуващо пътешествие в покрайнините на града или дори извън него. Компанията, в която попаднете ще ви открие нови хоризонти за прекарване на свободното време. Ще се почувствате прекрасно.

Дева  

Времето е подходящо за лично усъвършенстване. Създайте си подходящите условия, спокойствието и уюта, и работете върху себе си. Общуването с близък човек ще ви разтовари и зареди позитивно. Ако сте последователни в работата си ще се радвате на добри резултати в професионален план.

Везни

Днес ще имате време за всичко, стига да разпределите удачно времето си. Имате възможност да свършите полезни неща за дома, които отдавна отлагате и сега е времето да им се посветите. Вие сте сръчни и изобретателни, така че не се колебайте.

Скорпион

Има много неща, за които си струва да се размислите. Като например дали настоящите отношения с партньора ви удовлетворяват или ще се поддадете на изкушението да започнете нова връзка. Ако ви остане време помислете за подходяща диета, може би организмът ви е подготвил изненада.

Стрелец

Освободете се от напрежението си, като потърсите развлечения сред природата. Близките ви очакват да подобрите отношението си към тях, най-вече партньора ви. Дайте си сметка, че с подобно поведение може само да загубите граденото до тук. Разговор с чужбина ще ви обнадежди. С приятели също ще изживеете спокойни часове навън.

Козирог

Денят ви ще премине в общуване с хора от вашата си среда. Предстои да чуете добри новини, отнасящи се до професионалната ви ангажираност, а също и за хора, търсещи път към вас. Може би става дума за предложение или друга обвързаност. Споделете намеренията си с близките ви и чуйте мнението им. За някои – нова връзка, по-различна, но и по-вълнуваща.

Водолей

Започвате период, благоприятен за промени и осъществяване на лични желания. Знаците на съдбата ще разчетете в лицето на специална за вас личност. Ще възвърнете вярата си в доброто и ще устремите погледа си напред. Ще оставате доволни от себе си и това ще ви дава увереност, че вървите по верния път.

Риби

В желанието си да сте полезни на другите пренебрегвате себе си и това често не ви се отразява добре на вас самите. Разходка сред природата или отпускащи и релаксиращи духовни практики ще ви заредят с енергия. В размишления за пътя си ще стигнете до прозрението, че влакът вече потегля от вашата гара.