close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 август 2017 г.

horoskop-2

 

Овен

Занимавате се с въпроси, които е трябвало да бъдат решени отдавна, но са били отлагани до сега. Опитайте се да свършите всичко необходимо още днес, за да не ви се налага да забавяте работата си. В личен план ще се радвате на разбирателство с любимия човек. Проблемите постепенно отшумяват и настроението ви се подобрява.

Телец 

Отворени сте за новостите и смело ще се посветите на експерименти и други предизвикателства. В крайна сметка няма да съжалявате, ще получите богат материал за размисъл. Привързаността ви към някого е налице и няма да се забавят и предложенията ви. С действията си ще спечелите популярност и ще засилите доверието в себе си.

Близнаци 

Денят ще е благоприятен за премахване на някои стари задължения към близки или роднини. Опитайте да издържите проявените от тях капризи, защото търпението ви съвсем скоро ще бъде възнаградено.

Рак

Ще преминете през днешния ден в добра кондиция, с адекватни решения и действия ще се включите в изпълнение на програмата си. Ще се разкриете пред света с нови качества, без да сте разочаровани, а мотивирани и търсещи най-доброто за себе си. Приятните неща, за които до сега сте мечтали ще ви привличат с нова сила.

Лъв

Тази сряда сте решили да направите кардинални промени във вашия дом. Подходящо е времето да смените мебелите или да започнете ремонт. Резултати от усилията ви няма да закъснеят. Парични постъпления. Ще се чувствате истински обичани.

Дева

Съобразявайки се с програмата си, ще продължите да работите по задачите си, по-активни от всякога. Резултатите ще ви обнадеждят, независимо, че в някои очи те може да са незначителни. Приемете предложение за включване в проект, ще развиете нови способности, а ще последват и финансови изгоди.

Везни

Денят ще е изключително благоприятен за предприемане на пътуване или разходка сред природата. Посветете част от времето си на вашите родители. Отлично здраве.

Скорпион

С искреността си можете да постигнете невероятни чудеса в отношенията със заобикалящите ви в личен и професионален план. Не влизайте в открит конфликт с началници и високопоставени особи.

Стрелец

Благоразположението на някого към вас ще ви предразположи към нуждите му и на свой ред ще го подкрепите. С добро настроение и с желание за промяна ще пристъпите към поредното предизвикателство. За някои то е свързано с кариерата, за други с бизнеса или в житейски план. Изразете обичта си към близките, като направите нещо специално за тях.

Козирог

Днес ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас.

Водолей 

На прага сте пред сериозна промяна на бъдещето си. Обмислете добре даденостите, като не пренебрегвате дребните детайли. Професионален просперитет за много от вас, други ще се посветят на лични предпочитания. Във всички случаи усилията ви няма да са напразни. Това ще си проличи и по доходите ви.

Риби

На делова среща ще обсъждате предстоящи начинания, включващи и чуждестранно участие. Ще съумеете да се възползвате от обстоятелствата и ще направите предложенията си с последващи резултати. Интимният ви партньор също ще ви изненада приятно. Добрата ви форма изисква грижи, не ги пренебрегвайте.