close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 август 2018 г.

horoskop-2

Овен

Натоварен ден с много ангажименти и емоции. Вашата педантичност ще ви бъде от полза. Не се опитвайте да търсите логика във всяко действие на околните. Отворете се за новостите и ще видите интересни неща. Бизнесът ви ще бъде успешен и това ще ви позволи да планирате по – дългосрочни действия.

Телец

Ще потърсите нови възможности за справяне с нерешените си проблеми, голяма част от които финансови. С помощта на подходящия човек, който най-често може да и е партньора ви няма да губите енергията си напразно. Използвайте конструктивните си идеи, като направите по-ясна перспективата за професионалните си и бизнес-проекти.

Близнаци

Работата ви върви леко днес, едва ли ще ви изненадват неприятни ситуации. Разбирате се чудесно с хората около себе си и това се отразява положително на самочувствието ви. На преден план излизат въпроси, които досега сте пренебрегвали но на които ще трябва да обърнете по-сериозно внимание за в бъдеще. Любимият човек се нуждае от вас повече отколкото си мислите.

Рак

Уверено отстоявайте своите позиции на работното си място днес, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект. Приятни емоции вечерта.

Лъв

Очаква ви ден, изпълнен с движение и добро настроение. Предпочитате да си почивате като вършите различни неща, но едва е сигурно – поведението ви прави непрекъснат център на внимание за околните. Ставате инициатор на нещо, което особено ще се хареса на приятелите ви. В личен план ви предстои нова емоция, свързана с човек, който сте срещнали наскоро.

Дева

Планирате да започнете работа по нов проект, но по-добре да го оставите за началото на идващата седмица. Използвайте времето днес за себе си и хората, с които е свързан живота ви. Възприемчиви сте за новостите, за което допринася любознателността и стремежа ви към повече информираност. Не се преуморявайте.

Везни

Без големи усилия ще имате онова, което желаете. Флирт с някой, когото харесвате ще прерасне в сърдечна връзка. Малко разнообразие няма да ви навреди, напротив. Ще получите импулс за нови дръзновения. Създайте повече комфорт в живота на близките си, не бъдете равнодушни към нуждите им.

Скорпион

Направете всичко необходимо днес, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Стрелец

Не пренебрегвайте важните неща, погълнати от мисли за предстоящо пътуване. Следвайте подробностите, дори и да ви отегчават, без тях задачите ви няма да добият завършен вид. В отношенията си с околните не проявявайте излишни претенции, отговорете си какво точно искате.

Козирог

Не без договорки и налагане на волята ви ще преминат днешните преговори и делови срещи. Последните развития ще ви поставят в условия да избирате между различни възможности, но предвид практичността ви – няма да се затрудните. Ще изберете тази, която ще направи живота ви по-интересен, богат и полезен.

Водолей

Днес ще ви се наложи да направите избор, който едва ли ще е лесен. Хубавото е, че ще можете да разчитате на човек до себе си, с когото заедно да обмислите различните варианти. Бъдете спокойни, защото в крайна сметка ще останете доволни от избора си. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие.

Риби

Денят ви ще е зает със задачи, планирани от предишните дни. Споразумение с партньори ще ви донесе нови, работни ангажименти и ще повиши доходите ви. Вечерта също ви очакват преживявания, но от по-ведър характер. Любовна среща ще ви изпълни с вълнения, които ще отговорят на очакванията ви.