close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 август 2020 г.

horoskop-2

 

Овен

С разумни действия, без излишни емоции и вълнения, ще се справите с възникващите проблеми днес. Авторитетът ви и опитът, който имате ще са решаващи при избора на партньори в предстоящ проект, така, че мястото ви е осигурено. Радостни новини ще подобрят настроението ви и повишат желанието ви за развлечения.

Телец

С охота ще отделите от времето си за близките ви хора, още повече, че ще бъдете помолени за това. Помагайки им да подредят живота си, вие помагате и на себе си. Покажете уважение към мнението на околните и ще откриете, че самочувствието ви няма да пострада от това.

Близнаци

Ще бъде чудесно, ако заедно с близките си подготвите семейно мероприятие, помагащо ви да се разтоварите от стреса. Вслушайте се в идеите на децата, не ги пренебрегвайте. Палавниците знаят най-добре как да подготвят празника, така че да е весело на всички ви. Направете подаръци за тях.

Рак

Ако се чувствате уморени днес, най-добре ще е да си починете. Безсмислено е да работите, ако мислите само за почивка. Настроението ви е добро, но не прекалявайте с хапливите шеги, може да ви разберат погрешно.

Лъв

Свършете неотложните задачи и се подгответе за пътуване. Предстои ви вълнуваща почивка и не бива да оставяте работата си да ви притеснява. Внимавайте какво говорите, за да не нараните някого. Отношенията с близките ви са повече от добри, направете ги такива и със света наоколо.

Дева

Ще насочите предпочитанията си към занимания на открито, очаквайки те да ви разведрят и откъснат от напрегнатите ви мисли. Приятели ще ви поканят на среща, което идва точно навреме. Решаването на личен проблем не търпи отлагане, колкото по-скоро го направите, толкова по-добре за всички около вас.

Везни

Днес някои от вас ще са заети с въпроси, касаещи техни близки. Не можете да откажете да помогнете на някого дори когато имате собствена работа. В случая обаче вашето съдействие ще се окаже решаващо, което особено ще ви удовлетвори. Имате нужда от подобряване на физическата си форма, затова не е излишно да помислите по въпроса. Възползвайте се от свободното си време.

Скорпион

Възможна е промяна в плановете ви за деня поради семейни ангажименти. Каквато и да е спешността на задачите ви, не пренебрегвайте нуждите на близките си, без вас не биха се справили. Много хора ви обичат и желаят доброто ви, проявете и вие разбиране. Предприемчивият ви дух ще спечели битката с колебливостта и страха от неизвестното.

Стрелец

Освен за личните си дела ще се погрижите и за онези, които обичате. Вниманието ви ще стопли сърцата им, като ги зареди с повече добри очаквания. За да решите по най-бързия и правилен начин интересуващ ви въпрос се нуждаете от повече информация, за това не избързвайте, преди да сте наясно с подробностите.

Козирог

Не отлагайте работата си, рискувате скоро да се окажете претрупани без миг свободно време. Имате добрият шанс да изчистите някои стари задължения. В интимен план искреността би ви донесла успех, колкото и невероятно да звучи.

Водолей

Прекалено прибързани сте днес и това може да ви създаде неприятности. От вас се очаква да направите нещо за свой близък, затова не се колебайте и го свършете навреме. Близките ви ще искат да прекарат повече време в компанията ви, затова не ги разочаровайте. Не подценявайте желанието на своя сърдечен партньор, особено ако сте от силния пол.

Риби

Добре ще е днес да определите този ден за почивка, тъй като едва ли работата ви ще е много ползотворна. Не се захващайте с проекти, които изискват повече време, отколкото можете да им отделите. Прекарайте повече време с приятни хора на място, което ще ви помогне да се разтоварите. Привличате вниманието на привлекателна личност.