close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 април 2019 г.

horoskop-2

Овен

От възможностите, които ви се предлагат днес ще изберете онази, която отговаря на душевното ви състояние. Ще направите предложение някому, върху което дълго сте мислили. Не се колебайте да споделите чувствата си с човек, на когото държите. Емоциите ви връхлитат, и ако действате импулсивно ще сгрешите.

Телец

Следвайки собствената си логика ще се реализирате успешно днес. В повечето случаи тя е подчинена на интересите ви, но въпреки това ще срещнете разбиране и съпричастност от другите. Не подминавайте на пръв поглед безинтересно предложение, може да се окаже изгодно за вас.

Близнаци

Ще ви е необходима голяма концентрация, за да се справите със задълженията си. Доверете се на хората до вас, те са на ваша страна. В определен момент може да се окаже, че не сте били на прав път, затова бъдете открити за различни възможности. Просто трябва да ги забележите.

Рак

Ще ви занимават нововъведения и подготовка за предстояща изява, която внася известно притеснение у вас. Личната ви заетост също ще поглъща от времето ви и за отдих ще мислите по-малко. Запазете доброто си настроение, щадете здравето си и не се преуморявайте. Желанието ви за по-добър дом скоро ще стане реалност.

Лъв

Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.

Дева

Стихията ви днес са хората. Контактите ви с тях ви изпълват с енергия и творчески ентусиазъм. Отношенията ви с деловите партньори се развиват според желанията ви. Зарадвайте най-близките си с малък жест.

Везни

С каквото и да уплътнявате времето си днес, бъдете сигурни че няма да скучаете или да страдате от липса на компания. Специфичното ви чувство за хумор радва хората около вас, така че имате достойно поле за изява.

Скорпион

Разочарованията ни съпътстват, за да ни приземят, не да ни направят агресивни и недружелюбни. Помислете къде сте сбъркали и се поправете. Ако не откривате грешки, говорете открито с човека до вас и се изяснете. Във връзката ви има детайли, които трябва да изчистите, ако желаете тя да продължи.

Стрелец

Освободете се от колебанията си и действайте, съобразно интересите си днес. Наред с това ще приложите доказателства в подкрепа на идеите си, което ще улесни последващите ви изяви. Това ще направи работния процес и общуванията ви пълноценни и печеливши. До себе си имате човека, който с любов ще ви помогне да преодолеете затрудненията си.

Козирог

Бизнесът ви процъфтява и притесненията ви свързани с него вероятно са силно преувеличени. Обърнете внимание на информацията, която ще получите днес. Ако действате бързо, ще си осигурите голямо предимство пред потенциалните си конкуренти. Навлизате в особено благодатен период за личните си взаимоотношения.

Водолей

Съсредоточете се върху възстановяването на реда в дома ви. Семейните дрязги може и да разстроят някои от вас, но като че ли напоследък сте свикнали. За доброто ви настроение днес ще се погрижат приятелите ви. Също и любимите ви хора. Не се скъпете да покажете доброто си отношение към някого, когото определено държите на разстояние от себе си.

Риби

Ще проявите рационалния си дух и ще се възползвате от възможностите на деня. Ако не виждате такива, не пренебрегвайте удобствата и развлеченията си. Споделени с близките ви, ще направят атмосферата около вас особено приятна. С красноречие и аргументи ще си осигурите финансирането на новия ви проект.