close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 декември 2017 г.

horoskop-2

Овен

Отговорни сте и не може да си позволите отпускане, предвид задачите, които ви предстоят. Постигайки и повече от заплануваното ще повишите самочувствието си и уверено ще продължите напред. Очаква ви финансово стабилизиране. В личните ви взаимоотношения сте напрегнати и често си го изкарвате на другите, което не бива.

Телец 

Ако сте приветливи и дружелюбни ще се радвате на взаимност и денят ви ще премине под знака на успеха. С работата си ще успеете да приключите навреме започнатото, насърчавайки към подкрепа и добре настроени към делата ви хора. Във възможностите ви е да получите и повече, получавайки духовни прозрения за бъдещето.

Близнаци

Чувствате се несигурни, но ще го преодолеете само ако сте искрени. Така и ще повишите своето доверие у околните. Може да имате някои тревожни мисли, които обаче ще изчезнат до вечерта. Гледайте по-оптимистично на нещата.

Рак

Родените през юли ще изпитват колебание за нещо, с което трябва да се справят. Те няма да са съвсем сигурни в действията си, ако реагират агресивно. Освободете се от първичните си импулси и проявете дипломатичност.

Лъв

Ще се заемате с изпълнение на конкретни задачи днес и предпочитате да не губите ценно време. Очаквате прекалено много от човек от обкръжението ви, и е твърде възможно той да не оправдае доверието ви. Разчитайте най-вече на себе си и не бързайте да приемате всичко за приключило.

Дева

Днес ще се чувствате страхотно. Нищо няма да притеснява ума ви. Всичко ще се случва според очакванията ви. Свободният ви дух няма да се чувства в капан от нещо или от някого. Отличен момент да постигнете всичко.

Везни

Много нови възможности се откриват пред вас. Възможно е да се преместите в чужбина, да стартирате нови начинания и да срещнете нови хора. Започнете семинар или обучение, отидете на дълго пътуване. Съхранете оптимизма си и продължете напред.

Скорпион

Сега е момента да започнете нещо творческо. Обикновено работите малко по-непредпазливо или импулсивно, но сега ще се отличите с по-практични идеи. Любовният ви живот ще придобие специално значение.

Стрелец

Ще споделяте доброто си настроение с околните и ще търсите възможност за съвместни изяви. Имате реален поглед върху живота и това ви помага да градите стройно плановете си за бъдещето. Моментът е подходящ за нововъведения от всякакво естество. Не се колебайте и действайте.

Козирог

Днес ще се влияете много от настроенията на околните, а това не е твърде здравословно. Опитайте да не се обиждате за щяло и не щяло, може би хората нямат предвид точно това, което си мислите.

Водолей

Очакват ви известни промени в ежедневния живот. Можете да се отдадете на ново хоби или дори да промените отношенията си с младите хора. Сега е времето, в което да създадете нови контакти и да проведете важни разговори.

Риби

Очаквайте нови срещи и хора, които ще направят живота ви много по-интересен. Можете да се включите в различни обществени и групови дейности, които са по-необичайни от това, с което сте свикнали. Опитайте нови ситуации и места, пробвайте нови хобита.