close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 декември 2018 г.

horoskop-2

Овен

Днес сте особено привлекателни за околните и най-вече за представителите на противоположния пол. Не се поддавайте на чужди внушения, колкото и примамливи да изглеждат те. Получавате добри новини, които разплитат доста възможности.

Телец

Добре ще е, ако не позволите на емоциите да властват над вас. Вълнувате се от личен въпрос на ваш близък и се опитвате да му помогнете със съвет. В случая обаче можете да сте му много по-полезни, затова не се колебайте да го сторите. Просто трябва де действате, и то много бързо.

Близнаци

Ще останете доволни от собствената си упоритост, резултатите от която ще ви направят горди. Не загърбвайте помощта, която ви се предлага, защото може да ви потрябва. Някои ще пътуват по покана на близки хора. Въпреки умората ще има какво да ви донесе радост и настроение.

Рак

Днес се опитайте спокойно и дипломатично да решите семеен проблем. Коригирайте отношението, което имате към стар близък приятел, защото най-вероятно впоследствие ще осъзнаете, че сте загубили много. Направете някои промени в домашната обстановка.

Лъв

Предстои ви приятен ден. Копнеете за промяна и сега имате възможност да я осъществите. Обстоятелствата се подреждат по възможно най-благоприятният за вас начин. Бъдете уверени, че ще успеете да постигнете целите си. Очаквайте развитие в отношенията си с човек около вас. Правете повече компромиси.

Дева

В нова идея ще откриете добра перспектива за себе си. За някои тя е свързана с професионалната заетост, за други с пътуване или занимания в бита. Неотложни дейности, свързани с дома и близките ви ще направят деня ви по-забързан, но ползотворен.

Везни

Добра новина ще подобри значително вашето настроение. Притесненията, които ви бяха обхванали през последните дни, ще изчезнат. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Скорпион

Имате нужда от разнообразие повече от всички други, затова днес се опитайте да прекарате един различен ден. По-добре действайте решително, отколкото да се колебаете цял ден. Обсъдете въпроса с приятели. Ще се изненадате от добрите варианти, които ще намерите. Възможни са здравословни проблеми.

Стрелец

Хубав ден за мечтите и желанията ви. Заслужили сте повече дарове и те няма да се забавят. Пожелайте ги и ще ги имате, съдбата ще се погрижи за вас. Емоционалното ви състояние бележи възход. Чувствате се добре и това се забелязва от всички. Ще се радвате на победа в личен план.

Козирог

Денят ви ще е изпълнен с положителни емоции. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. Не пренебрегвайте стари болежки.

Водолей

Денят е спокоен и изпълнен с рутинни занимания. Очаква ви приятна изненада в личен план свързана с ваш близък в чужбина. Мнозина от вас може да изберат домашния уют днес с риск да пропуснат интересни събития навън. За сметка на това със сигурност ще си спестят сериозна настинка. Очаква ви вълнуваща вечер.

Риби

От желанията ви ще зависи и удовлетвореността ви в края на деня. Оставете настрана въпрос, който ви носи напрежение, посветете се на по-перспективни дейности. Ще обновите отношенията си с интимния партньор и ще преоткриете нови качества в него.