close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 декември 2019 г.

horoskop-2

Овен

Трудно ви е да приемете неуспеха и не се отказвате от целта си. Ако сте достатъчно настоятелни не след дълго ще успеете. Поговорете с приятел. Ще разберете неща, които до момента са ви убягвали. Оставете повече лична свобода на близките си. Делови ангажимент се развива точно според желанията ви и съвсем скоро ще се радвате на впечатляваща печалба.

Телец

Толкова сте ценени, че присъствието ви днес е еднакво наложително и в къщи и на работното място. От вас се очаква да съдействате за разрешаването на сериозни проблеми. Впрочем, така е всеки път от много време насам. Действайте без нерви, спокойно и концентрирано и всичко ще се получи.

Близнаци

Мнозина ще са загрижени за спокойствието си. Не се поддавайте на емоциите и действате обмислено. В това отношение много ще ви помогне човек, на когото досега малко сте обръщали внимание. Някои ще се освободят от товар, който дълго са носели. Доверието има нужда от повече взаимност.

Рак

Делата ви ще са изпъстрени с различни по сложност препятствия, но във всички случаи ще ги приключвате благоприятно за вас. Имайте и нагласа и за компромиси, за да не влизате в конфликти с околните. Със силни аргументи и с общи отстъпки ще стигнете до споразумения и ще постигнете целите, за които се борите.

Лъв

Макар и трудно, днес ще успеете да постигнете намеренията си в професионален план. Във ваша полза е факта, че не се отказвате лесно от целите си и използвате всички средства за осъществяването им. Възможно е да останете разочаровани за нещо, на което сте се надявали, но то едва ли ще е фатално. Отношенията ви с определен човек се нуждаят от преосмисляне.

Дева

Имате изгодни позиции в професионален план и умело ги използвате, за да постигнете целите си. Не подценявайте усилията на човек от обкръжението ви, който може да ви бъде много полезен. Радвате се на осъществяването на проект, който досега ви е струвал много усилия. Вечерта ще сте център на вниманието където и да сте и особено на определен човек.

Везни

Напрежението на работното място ви пречи да се съсредоточите и да бъдете полезни с труда си. Освободете се от него и гледайте по-ведро на събитията. Нямате причини за недоволство, напротив. Ще получите висока оценка за свършеното и ще се стараете към по-високи резултати.

Скорпион

Затрупани сте работа, на за повечето от вас това едва ли ще е проблем. Новини от близък човек в чужбина, с когото отдавна не сте се чували ще ви зарадват преди обяд. Налага се да направите доста предварителни проучвания преди да предприемете дадено начинание. На този етап средствата ви за него са недостатъчни и е по-добре да не опитвате.

Стрелец

Започнати задачи ще придобият ново значение за вас, а с цената на компромиси ще запазите мира около себе си. В деловите си срещи проявете повече гъвкавост и готовност за сътрудничество. За някои успешна търговска сделка или друга реализация, носеща ви удовлетворение.

Козирог

Радвате се на добра новина днес, която очаквате от доста време насам. Притеснявали сте се излишно относно разрешението на даден въпрос, с който днес ще успеете да се справите отведнъж. Среща с респектираща личност е възможно да повлияе на ваше решение. Намерете повече време за човека до вас.

Водолей

Работата ви днес ще бъде спокойна и ползотворна. Не се притеснявате излишно относно резултат, който сте в състояние да предвидите. Добре съчетавате усилията си с тези на човек от обкръжението ви, с когото имате общи цели. С вас е удоволствие да се работи и това ще си проличи в отношението на колегите ви днес. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Риби

Бъдете внимателни днес, възможни са провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Вслушвайте се в интуицията си и вярвайте в себе си и в доброто. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте, и по-малко говорете. В никакъв случай не се преуморявай.