close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 май 2017 г.

horoskop-2

Овен 

Контактите с подходящите хора ще обогатят информацията ви по проблем, стоящ пред вас и ще подсилят действията ви за решаването му. Няма да спрете да се развивате и да работите за своя професионален, личен и финансов просперитет. На някои ще им се отдава по-лесно, при други с известно забавяне, но във всички случаи резултатно.

Телец 

Похвално е желанието ви, но избягвайте да се ангажирате с проблеми, които са ви чужди и не бихте могли да решите. Съхранете енергията си за нещата, в които сте силни и където можете да сте полезни. Синхронизирайте усилията си с тези на човека, който ви предлага помощта си и работете заедно.

Близнаци 

Този вторник си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да нямате проблеми в професионалната сфера. Не си мислете, че, ако атакувате открито недоброжелателите си, ще имате успех. По-добре изчакайте подходящ момент за увеличаване на вашата активност.

Рак

Не оставяйте до последния момент част от работата си днес. В противен случай наистина ще попаднете в затруднено положение, а вие едва ли искате това. Добри новини очакват онези от вас, които очакват финансови средства, ще успеете да стабилизирате положението си.

Лъв

Някои от вас ще се потрудят днес повече, но ще приключат работата си по важен проект или търговска сделка. Вслушвайте се в съветите на близките си, полезни ще ви бъдат и с конкретна работа. Близко сте до разрешаване на имотен въпрос, касаещ семейството ви. Той ще позволи да разширите личното си пространство.

Дева

Възможно е да се почувствате уморени, но съберете сили и довършете започнатото днес. В края на деня ще си дадете сметка, че труда ви не е бил напразно отдаден. С удоволствие ще се насладите на развлечения в компанията на обичани хора. Доброто им отношение към вас ще ви зареди с енергия и положителни мисли.

Везни 

С упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Скорпион

Ще съумеете да се справите с проблем и да го отстраните на време. Действията ви ще са точни и полезни за всички ви. На работното място с ваша помощ ще се установят творчески, взаимно обогатяващи ви взаимоотношения. Това е напредък за вас и ще ви носи повече лична удовлетвореност.

Стрелец

Ще успеете да се справите с всичко запланувано в професионален план, но е наложително да отделите и достатъчно време за отдих. Стремете се да се освободите от негативните мисли. В любовта мнозина от вас ще стабилизират вече съществуващата интимна връзка.

Козирог

С лекота ще се освобождавате от негативните влияния в професионалната сфера, което и ще ви даде възможност да за твърдите заетите от вас до момента позиции, не само в делови, но и в материален план. Направете точен разчет на приходите и разходите си.

Водолей 

В бита ви ще настъпят изменения от промяна на професионалния ви статус. Новото не бива да ви плаши, още повече, ако то ви предлага по-добри възможности за личностно развитие и утвърждаване на постигнатото. Постоянството ви носи желаните успехи. Има от какво да сте доволни.

Риби

Отнесете се философски към проблемите, като запазите спокойствие, но и работите за решаването им. Времето ще ви стигне за всичко, което планирате, провежданите разговори ще са ползотворни, ако не изхождате само от собствените си интереси. С помощта на определен човек ще постигнете напредък в конкретна област.