close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 май 2018 г.

horoskop-2

Овен

Чувствате се доста работоспособни днес, затова едва ли ще се намери нещо, което да ви се опре. Вие не обичате да оставяте нещата недовършени, дори това да ви коства доста усилия. Днес ще свършите много полезна работа и това ще ви накара да се чувствате доволни.

Телец 

Днес сте неудържими. Залавяте се с много неща едновременно и отдавате цялата си енергия на работата. Ще ви бъде трудно, но предвид вашият ентусиазъм, това не е невъзможно. Настроението ви е прекрасно, а чувството ви за хумор цял ден ще е безотказно.

Близнаци

Срещите ви през днешния ден ще бъдат много плодотворни, а и доста интересни. Отдавна не сте се чувствали толкова добре и това личи от всяко ваше действие. Близостта на любимия човек може би ви липсва напоследък. Направете нещо в тази насока. А също така се погрижете за нуждите си, които все пренебрегвате.

Рак

Откажете се от грандиозните професионални планове днес и се посветете на дома и семейството си. Нека близките ви почувстват признателността ви за подкрепата, която ви оказват. Бъдете добронамерени към хората, които обичате и те ще ви отвърнат със същото.

Лъв

Спокойно можете да загърбите професионалните ангажименти или да отложите някои от тях. А най-добре ще е, ако успеете да съчетаете работата с почивката си. Приятел ще ви отправи предложение за вечерта. Приемете и бъдете сигурни, че ще бъде приятно и интересно.

Дева

Активността и резултатите ви изпълват с удовлетворение. Добре ще е, ако намерите време и за любимия човек. Деловите ви интереси са добре защитени и нямате основание за притеснение. Голяма изненада ви очаква и от поведението ви до голяма степен ще се определи и утрешният ден.

Везни

Днес бъдете внимателни към всичко, което ви се налага да правите. Осланяйки се на разума си ще предпочетете сътрудничеството на хора, с които можете да постигнете по-добри резултати. С навременно решение ще дадете тласък в развитието на важен проект. Това ще повиши финансите ви и ще подобри самочувствието ви.

Скорпион

На работното място ви очакват непредвидени затруднения. Това ще ви коства усилия, но и резултатите, които постигате не са за пренебрегване. Продължавайте да сте усърдни и скоро ще успеете да получите онова, към което се стремите. В личен план се очертават промени, които ще ви донесат повече добри моменти.

Стрелец

Пътуванията днес ще са свързани с повече нерви, но в чисто организационен план. Следвайте програмата си и ще подобрите очакванията си от развитието на работен проект. Предложенията ви ще срещнат разбиране и ще получите това, към което се стремите. От вас ще поискат услуга или друга обвързаност, помислете преди да отговорите.

Козирог

Открива ви се добра възможност да напреднете. Бъдете по-съсредоточени и не се поддавайте на емоциите си. Авторитетът ви е на висота и това ще ви помогне при евентуални преговори. Забравяте за тези, които стоят зад вас. Дайте израз на благодарността си и направете присъствието им в живота ви значимо.

Водолей

Днешният ден ще е много успешен за вас. Ще се справите добре с ангажиментите си и ще срещнете способни хора, с които ще ви е приятно да работите. В интимния ви живот хармонията е пълна, просто всичко става според желанията ви.

Риби

Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.