close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 май 2021 г.

horoskop-2

Овен 

Доброто ви настроение ще доминира над всичко. Ще ви занимава въпрос, чието решение сте отлагали до сега. Заедно с близките си ще постигнете споразумение за ново начинание и ще се отдадете на празничното вълнение. Някои ще получат романтично предложение за пътуване или разходка.

Телец

Ще получите шанс да подобрите отношенията си с хора, с които по една или друга причина сте разделени. Ако проблемът е финансов, върнете дължимото или с подходящите думи изразете желанието си връзката ви да продължи. Обърнете се и към онези, които могат да ви дадат повече в общуването. Нуждаете се от някого, с когото да споделите вълненията си.

Близнаци     

Този ден ще протече сравнително спокойно за вас, за разлика от хората наоколо, които непрекъснато ще са в движение. Имате възможността да обмислите сериозно нещата, които ви престоят на работното място и постепенно да се захванете с изпълнението им. Вълнуват ви семейни въпроси, които не бива да отлагате. Обърнете внимание на здравословното си състояние.

Рак

Настъпва нов период за вас. Очакват ви романтични преживявания. Случайна среща ще ви открие неподозирани възможности. Отпуснете се и бъдете естествени, за да се възползвате максимално от предоставилия ви се случай. Любовни увлечения ще ви откъснат от дома и ще направят деня ви вълнуващ.

Лъв   

Няма да ви липсва добро настроение и такова ще бъде то и в дома ви. Любимите ви хора ще поставят условия, които в някаква степен ще ви подразнят. Освободете ги от силното си присъствие, нека имат свободата сами да вземат решенията си и сами да носят отговорността си за тях.

Дева

Имате желание за почивка, но и няма да пренебрегнете задачите си днес. Стремежът ви за победа ще ви държи в будно състояние, като наред с това ще показвате и правилното отношение към събитията около вас. Ще се почувствате горди от себе си, запазвайки и уважението на околните.

Везни

Ще дадете простор на въображението си и с нетрадиционни средства ще решите възникнал проблем. Познатите ви ще ви насърчат да приложите уменията си, не ги разочаровайте. Отделете време и за себе си, с приятни занимания ще се отпуснете и релаксирате. Старайте се храната ви да е по-здравословна.

Скорпион

Ще се стремите към известност и ще положите усилия, за да привлечете вниманието на околните. Възможно е да срещнете неразбиране по въпроси, за които стоите на твърди позиции, но няма да се разколебаете и ще продължите да отстоявате интересите си. Отговорете си сами на себе си доколко вие се съобразявате с техните и дали показвате добронамереното си отношение или давате воля на сарказма си.

Стрелец

През този ден всичко, което ви предстои вършите с лекота и успявате да постигнете намеренията си. Ваш близък ще има нужда от съвета ви по личен въпрос, а вие можете да му бъдете полезни с рационалното си отношение към проблемите. Някои от вас ще посрещат гости днес.

Козирог

Някой може силно да ви нарани. С болка ще узнаете за предателство на човек, на когото сте се доверявали. Опитайте се да си осигурите лично пространство и не допускайте намеса в интимните ви отношения с партньора. Осъзнайте, че трябва и вие да давате, щом толкова много изисквате от другите. И не само грижи, а и още нещо.

Водолей

Този ден е идеален за почивка на натоварената ви напоследък нервна система. Някои от вас ще предприемат кратка екскурзия. Може би това е един от добрите варианти за деня. Смяната на обстановката ще ви се отрази изключително благотворно. Разбирате се добре с околните и стойте настрана от конфликти.

Риби

Дайте възможност на любимите ви хора да се погрижат за вас. Денят не носи проблеми. Починете си. Не прибързвайте със съветите към близките ви. Без да искате ги натоварвате излишно. Занимавайте се със свои неща, които ви помагат да се откъснете от натоварващи мисли.