close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 март 2019 г.

horoskop-2

Овен

Този ден ще ви предложи не една възможност за приятно прекарване. Не бъдете съмнително настроени към когото и да било, просто се опитайте да не обръщате внимание на нещата, които ви дразнят. Съчетайте полезното с приятното и се опитайте да си починете.

Телец

Предстои ви промяна в плановете, но ще е за добро. Осланяйте се повече на собствените си сили и не преувеличавайте проблемите си. Добре е да се освободите от всички натоварващи ви мисли, както и да се пазите от прибързани решения. С лекота ще решите материален проблем.

Близнаци

С активните си действия днес може да облекчите по-следващите ви задачи. При всички случаи няма да скучаете. Умеете да намирате интересни занимания за себе си и когато сте сами, а това говори за вродената ви интелигентност. Вслушвайте се в под сказките, които получавате и ще вземете най-доброто решение.

Рак

Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно и да не се отчайвате след първата несполука.

Лъв

Смелостта ви стига до крайности, без да си давате сметка за последствията. Явно, нуждаете се от респектиращо чуждо мнение, което на момента да ви изтръгне от илюзиите. Ще станете съпричастни на събития, които ще ви създадат повече емоции и подтикнат към необмислени действия.

Дева

В разнообразие на занимания и емоции ще премине деня ви днес. Няма да ви е скучно, предвид изненадите, които ви подготвил живота. Предизвикателствата ще събуждат у вас желание за активност и по-светли чувства. Среща с човек, когото сте позабравили, но той продължава да мисли за вас. Не оставайте равнодушни към проблемите на роднина, помогнете му да ги преодолее.

Везни

Полезни контакти ще ви насочат към идеи, откриващи възможности за реализация. Важно е да се освободите от стреса, отпуснете се и бъдете естествени, само така ще можете пълноценно да се възползвате от случая. Не позволявайте на умората или съмненията да провалят шансовете ви. Радостни новини за семейството ви.

Скорпион

Повечето от вас са доста заети през този ден и ще им се наложи да мислят за повече неща едновременно. По-добре ще е, ако не пренебрегвате нито едно от тях, а се постараете да ги свършите всички. Това със сигурност няма да е лесно, но е и неосъществимо. Освен удовлетвореността от себе си, ще получите и наистина чудесни резултати.

Стрелец

Великодушието, което проявявате радва околните. Склонни сте да помагате на онези, които ви заобикалят и те ще ви бъдат признателни. Денят е подходящ за пътуване и почивка. Любовта ще стопли душата ви, а също и новите възможности, които се откриват пред вас в тази посока.

Козирог

Общувате с лекота днес и каквото и да ви се налага да постигнете, ако е свързано с контакти, бъдете сигурни че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Радвате се на подкрепата на близките си, които ще ви бъдат от полза със съвети по всяко време. Отношенията ви с любимия човек се развиват прекрасно, радвате се на споделени чувства.

Водолей

Завършвате по най-добрия начин задача, с която се занимавате отдавна. Не пестите усилия, за да останете доволни от себе си и наистина ще успеете. Ще се радвате на добра новина, свързана с любимия човек. Добре ще е, ако обърнете повече внимание на здравословен проблем. На някои от вас им предстои скорошно пътуване.

Риби

Очаква ви един интересен и приятен ден. Хората около вас ще се забавляват с чувството ви за хумор и доброто ви настроение. Имате интересни идеи, които ще споделите с близките си. Не бъдете твърде зависими от чуждото мнение, вслушвайте се повече във вътрешния си глас.