close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 ноември 2017 г.

horoskop-2

Овен

Имате добри усещания за бъдещето си и интуицията ви подсказва, че сте на прав път. Така е. Днешните доказателства в тяхна подкрепа ще повишат самочувствието ви. Делово предложение ще ви ентусиазира с изгодните за вас перспективи. Не оставяйте партньора си да гадае за намеренията ви, споделете ги и заедно ще ви бъде по-лесно да ги реализирате.

Телец 

Пред много от вас се открива нова възможност, която вероятно е свързана с обединяване на усилията ви с тези на ваши съмишленици. Конкретно делово предложение силно ще ви заинтригува и може би ще промени плановете ви за бъдещето.

Близнаци 

Съвсем близо сте до отдавна преследвана цел. Обстоятелствата днес са изключително благоприятни и момента е много подходящ за успешен финал. Не бъдете прекалено нетърпеливи към ваш близък. Съвсем скоро ще разберете, че е бил напълно прав. Можете да получите много повече информация ако директно я поискате вместо да действате по-заобиколни пътища.

Рак

Имате много нови идеи за работата си, но засега ще трябва да се задоволите с настоящите си дела. Ще постигнете успехи само при условие ще се стремите към разбирателство с околните и не страните от общите инициативи. Запознавате се с нови хора и имате възможността да научите наистина интересни неща. Вечерта се превръщате в център на вниманието на околните.

Лъв

Притеснени сте по въпроси, яснотата по които се губи в забързания ви живот. В тази връзка ще търсите различни мнения, за да си изградите достоверна преценка за случващото се. Здравословен проблем ще отшуми скоро, но не спирайте да правите необходимото, за да си помогнете и сами.

Дева

Ще бъдете информирани за нечии намерения и прозирайки в безперспективността им, ще положите усилия да ги предотвратите в името на добрите промени. Няма да ви липсват финансови средства и друга подкрепа за реализацията им. Насърчавани и делови, предвидливи и можещи, ще пристъпите и към изпълнение на нов проект.

Везни

Днешният ден е много благоприятен за вас във всяко едно отношение. Плановете ви постепенно се осъществяват, благодарение на постоянната ви работа и увереността, че ще се справите, която не ви напуска. Откажете се от нещо, което очевидно няма да се осъществи, това ще ви освободи време и средства, за да се справяте с останалите си ангажименти.

Скорпион

Интересни преживявания и срещи ви очакват днес. Някои от вас обмислят нов бизнес или ще разширяване сферата си на дейност. Възможно е здравословен проблем да ви създаде напрежение, не го пренебрегвайте. Вечерта посветете на близките си. Има какво да обсъдите и на какво да се радвате.

Стрелец

Този ден се характеризира с непрекъснато движение и разнообразна работа. Занимавате се с какво ли не, но успявате да изпълните по-голяма част от плановете си по задоволителен начин. Възможно е да ви се наложи да се откажете от определена идея, за която в момента едва ли има подходящи възможности за осъществяване. Флирт на работното място.

Козирог

Не се задълбочавайте върху несъществени детайли, имате далеч по-важни задачи за днес. Целите се в десятката, а губите време в излишни обяснения и съвети, от които не се интересуват. Не пренебрегвайте здравето си, консултация със специалист ще ви бъде полезна.

Водолей

Ще намирате общ тон към всеки, с когото обстоятелствата ви срещат и ще се чувствате добре. Може да си позволите повече свобода в харченето, работата ви носи добри доходи, а имате нужда и от обновяване на гардероба. Други ще се занимават с имотна сделка, покупка или продажба, както и подобряване интериора на дома.

Риби

Чудесно се справяте с работата си и скоро ще се радвате на заслужено и подобаващо възнаграждение. Радостта на половинката ви ще бъде дваж по-голяма, предвид скромния напоследък семеен бюджет. Парите в момента са на заден план, насладете се на безоблачната си любов и не е лошо да приемате повече течности.