close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 октомври 2018 г.

horoskop-2

Овен

Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. Среща с човек, от когото може да почерпите информация и опит, предвид позицията, която заема. Не пренебрегвайте и личните си задължения, близките ви имат нужда от вас, но не се преуморявайте.

Телец

Денят е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Близки ще са ви и стремежите към удоволствия и любов. А за други той е свързан с приятни пътувания и разходки. Подготвяте далечно пътуване, което изисква повече време по организацията му. Ентусиазирани сте и ще се справите.

Близнаци

Важен ангажимент ще ви принуди да станете по-активни и действени. Умората няма да ви тежи, защото очакванията ви са големи. И с право. Ще подобрите финансовото си състояние и ще планирате бъдещите си проекти. Бъдете мили с роднините си. Те също се стараят, до колкото могат да ви бъдат полезни.

Рак

Близките ви могат да ви помогнат много днес. Ще ви се наложи да направите някои жертви, но бъдете сигурни, че те ще си струват. Бъдете склонни към отстъпки и в личен план. Рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Старателно избягвайте спорни въпроси.

Лъв

Днес се опитайте да бъдете мили с околните, дори да не ви е до това, тъй като истинските ви настроения ще ви навлекат куп проблеми. Не е нужно да лъжете, но няма да ви навреди, ако просто внимавате какво говорите.

Дева

Периодът е изключително благоприятен за вашата активност. Мнозина от вас ще предприемат решителни стъпки свързани с професионалното им бъдеще. Може да ви се наложи да избирате между няколко еднакво изгодни предложения. Преценете добре какво точно искате и действайте. Каквото и да изберете със сигурност няма да съжалявате.

Везни

Ще бъдете натоварени с доста работа и има реална опасност да не се справите. Помислете как най-полезно да разпределите времето си. Възползвайте се от всяка помощ, която ви се предложи. Тревогите на някои от вас относно здравето на роднина, може би са неоснователни. Но за да сте спокойни, го придружете до специалист. Ще бъдете добре приети навсякъде.

Скорпион

За някои от вас се очертават проблеми от здравословен характер и това ще ви попречи да се концентрирате върху преките си задължения. Повечето от вас ще имат голям късмет при деловите си ангажименти. Възможно е да бъдат подготвени договори и споразумения, които неминуемо ще увеличат шансовете ви за материално стабилизиране.

Стрелец

Ще прозрете, че за да бъде успешно предстоящо занимание е нужно да приобщите и онези, които до сега дистанцирахте от себе си. Ако се доверите на разума, а не на чувствата, така както вие можете, няма да срещнете затруднения по пътя си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Козирог

Не позволявайте на малки спорове да попречат на по-важните неща, които ви предстоят днес. Ако има хора, които все пак държат да дискутират проблемни теми, които не ви касаят лично, позволете им, но се опитайте да контролирате темперамента си.

Водолей

Застоят в делата ви ще остане в миналото. Запазили сте свежото си чувство за хумор и то ви помага да погледнете от друг ъгъл на събитията. Новите развития ще подтикнат онези от вас, които са с високи амбиции да предприемат нужните стъпки в подкрепа на издигането си в йерархията.

Риби

Стремите се да свършите по най-добрия начин задача, с която се занимавате отдавна. Не пестите усилия, за да останете доволни от себе си и наистина успявате. Радвате се на добра новина, свързана с близък човек. Добре ще е, ако обърнете повече внимание на свой близък, който се нуждае от подкрепа за свой проект.