close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 септември 2018 г.

horoskop-2

Овен

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, ще ви зарадват с много хубава новина и най-накрая ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Предложение за брак ще ви завари неподготвени.

Телец

Днес най-добре е да си останете вкъщи и да се отдадете на спокойни занимания. Изгледайте филм или просто се наспете, за да не се чувствате уморени в началото на работната седмица. Доста ангажименти ще имате.

Близнаци

Ще имате благоприятни условия за осъществяване на плановете и желанията си. Ще правите всичко с настроение и работата ще ви спори. Вглеждайте се в знаците на съдбата, успеете ли да ги разчитате ще постигнете много. Пътуванията ви ще са удачни и ще се обогатите с хубави впечатления.

Рак

Има неща, които е добре да обсъдите с подходящите хора, за да вземете правилните решения. Не винаги едноличното ви мнение е достатъчно и понякога заради него грешите. Респекта, който внушавате може да ви създаде лош имидж. Помислете върху това. С интелигентното си присъствие печелите повече симпатизанти.

Лъв

Ще се занимавате с решаване на чужди проблеми, като не пропускате да припомняте на когото трябва изключителната си заслуга за това. Разбираемо е, но не прекалявайте, за да не изпаднете в самоизолация. Среща с приятел ще ви помогне да се отпуснете. Други ще посветят от времето си в самоподготовка или пътуване.

Дева

Денят е подходящ за активен спорт и отдих. Не мислете за проблеми и ангажименти, а се отдайте на почивка и забавление със своето семейство. Здравето ви е отлично.

Везни

Не се отказвайте от амбициите си, но има неща, на които трябва да обърнете внимание. Възможно е да не ви стигне времето за всичко, което планирате. Няма да ви липсват изкушения, и е възможно те да ви завладеят изцяло. Все пак се нуждаете и от почивка и развлечения.

Скорпион

С липса на ентусиазъм ще пристъпите към ежедневната си работа. Погледнете от към приятната страна на нещата. Не се задълбочавайте в тревожни мисли, занимавайте се с любими неща и хора. Така светът ще ви се усмихне и ще почувствате тласък на енергия. Изненада от роднина ще ви накара да побързате със свое решение.

Стрелец

Доброто настроение няма да ви напусне и днес и ще се чувствате отпочинали и пълни с енергия и нови идея. Ще имате разнообразни срещи с интересни личности. Ще получите предложение, което в бъдеще може да ви донесе финансови облаги. Помислете над него.

Козирог

Добра новина ще промени значително вашето ежедневие и това ще е доста вълнуващо за вас. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Водолей

Предстои ви успешен ден във всяко едно отношения. Заемате се с различни дела, но въпреки това имате достатъчно енергия и възможности да се справите с тях. Очаквате твърде много от човек, който не е в състояния да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще е за вас. Постъпвате разумно с деликатна ситуация.

Риби

Заслужено ще мислите за почивката си днес. Повишената ви активност през седмицата ще ви направи по-разточителни и щедри към близките ви. И с право, те заслужават това. В интимния живот на някои вече изгрява нова звезда. В случай, че ви се наложи да избирате между две възможности, слушайте сърцето си.