close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 февруари 2019 г.

horoskop-2

Овен

Днес ще успеете да завършите нещо, по което работите от доста време и най-после да получите онова, което ви се полага. Бъдете спокойни че околните ще оценят работата и усилията ви ще бъдат възнаградени. Печелите симпатиите на човек, който най-вероятно в скоро време ще ви възложи работата по важен за вас проект. Бъдете искрени с интимния си партньор.

Телец

Денят ви ще е наситен на събития, въпреки почивния ден. От вас зависи дали ще го направите и приятен. Станете добронамерени към близките си и ще ви отговорят със същото. Така ще привлечете добрите сили и те ще ви помагат и занапред. Моментът е подходящ за обмисляне и вземане на решения свързани с бъдещи начинания.

Близнаци

Ще се справите с трудностите, макар и с повече труд и нерви. Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви подскаже верния път. Намерете подходящия човек, с когото да споделите вълненията си, ще получите добър съвет, а и ще ви стане по-леко на душата. Ако сте затруднени финансово, ще получите подкрепа от близките си.

Рак

В момента сте по-склонни да се забавлявате, отколкото да поемете сериозна отговорност. Трудно обаче ще се отдадете на веселби, ако сте отрупани с работа. Поискайте помощ от семейството си, за да се справите със всички задачи.

Лъв

За целите, които сте си поставили днес можете да разчитате на подкрепата на най-близките си хора, които не са безучастни към онова, което ви вълнува. Възможно е да останете изненадани от възможност, която ви се предлага, но не губете време в твърде дълго обмисляне за да не пропуснете шанса да се възползвате от нея. Вечерта ще попаднете на интересно място.

Дева

Работата ви днес ще бъде свързана с непрекъснато движение. Въпреки това обаче успявате да свършите доста неща, от които тепърва ще черпите дивиденти. Участвате в организирането на нещо, за което имате специални планове. Бъдете склонни на повече компромиси, ако искате да се разбирате добре с хората около вас. Вечерта ви очаква нещо приятно.

Везни

Ще останете разочаровани, ако прекалено много вярвате и разчитате на чужда помощ. Съсредоточете се, огледайте се и ясно преценете обстановката. Ще спечелите, ако успеете да се адаптирате. Денят е подходящ за ремонт на жилището или поне за работа в градината. Ще бъде чудесно, ако отделите внимание на една стара любов, която днес точно ще потропа на входа.

Скорпион

Обърнете внимание на нещата, които не търпят отлагане. И не натоварвайте мисълта си с всевъзможни развръзки на бъдещи ситуации. Правете разлика между чувства, разум и дълг. Ще срещнете разбиране от близките си и това ще ви облекчи в известна степен. Помъдряването върви редом със страданието.

Стрелец

Влагайки упорство в действията си ще си извоювате правото да диктувате условията, нещо което тайно желаете. Обърнете внимание на хроничен здравословен проблем, не оставяйте болката да отшуми без да сте взели мерки. Направете подходяща за случая диета или друга терапия.

Козирог

Днес сте в чудесно настроение и сте в състояние да свършите добре всяко нещо, с което се захванете. Постарайте се наистина да използвате енергията си за полезни неща, но в никакъв случай не се захващайте с нещо, колкото да не скучаете. Предстои ви важен разговор с близък до сърцето ви човек, ще трябва да сте максимално откровени.

Водолей

Денят ви ще бъде изпълнен с много динамика и срещи с интересни хора. За някои от представителите на зодията се очертава път, за да се срещнат със стар приятел. Бъдете позитивни и се радвайте на пълноценна почивка.

Риби

Днес настроението ви е променливо и това се отразява на държанието ви с околните. Не допускайте обаче емоциите да влошат отношенията ви с хора, на които държите. Усамотете се и се заемете с нещо, което ви е приятно и ви разтоварва.