close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 юни 2017 г.

horoskop-2

Овен 

Очаква ви динамичен и изпълнен с емоции ден. Подхождате към всяко нещо с любопитство и желание да вникнете в нещата. Съвет на близък човек може да промени мнението ви по въпрос, който сте считали за решен. Ангажирани сте с член от семейството ви, който се нуждае от подкрепата ви. Не бъдете твърде критични към приятел, решил да подходи авантюристично към нещо.

Телец 

Промяната, която замисляте ви изпълва с противоречиви чувства. Досегашният ви опит показва, че не трябва да действате импулсивно, за да не съжалявате в последствие. Очертават се благоприятни перспективи за развитие в професионалната сфера. Съвместната работа с партньори ще ви донесе бързи резултати.

Близнаци 

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Рак

Денят не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти. Обърнете внимание на стари болежки.

Лъв

Засилени професионални контакти. Авторитетът ви сред колегите расте и ще успеете да ги спечелите за каузата на един общ проект. Внимателно работете с остри предмети – опасност от нараняване. Здравословни проблеми на ваши близки може да ви създадат притеснения. Скоро ще установите, че не става дума за нещо сериозно.

Дева

Днес можете да се радвате на отлични резултати в професионалната сфера, ако се опитате да използвате фантазията си и оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на заобикалящите ви, както в службата, така и в личния ви живот.

Везни

Ще ви занимават професионални проблеми. Въздържайте се от категорични решения. Оставете ги за по-късен етап, когато бихте могли да сте повече информирани и обективни. Денят е подходящ за започване на нов проект или нова връзка. Началото е обещаващо и с всички шансове да успеете.

Скорпион

С упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Стрелец

С каквото и да се заемете днес, от вас ще струи добро настроение, което влияе положително на всички около вас. Не позволявате на дребни неща да ви пречат и дори не ги забелязвате. Ще се справите успешно с личен въпрос, който ви вълнува от доста време. Помогнете на приятел, който се нуждае от деликатен съвет и ви е гласувал доверието си.

Козирог

Направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Водолей 

Очаква ви приятен работен ден днес. Вашият завиден нюх ще ви подскаже как да действате в определена ситуация, и кое ще е най-доброто решение. Радвате се на одобрението на висшестоящите, което допълнително ви мотивира. Предстои ви сериозен разговор в личен план, най-добре ще е да не го отбягвате.

Риби

Ако се възползвате от обстоятелствата може да създадете полезни контакти за бъдещи начинания. В работата си ще вложите енергия и тя ще ви се върне щедро. С партньори ще обмисляте общи планове и пътищата за осъществяването им. Не пренебрегвайте информация, която ще получите.