close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 януари 2017 г.

horoskop-2

Овен

Всичко, което ви хрумне днес заслужава специално внимание. Ако сте в предпразнична треска запишете идеите си и пристъпете към изпълнението им в първия момент, когато можете. От това може да зависи успешността на годината. 

Телец

Днес няма да знаете какво искате. Не че ще ви е за първи път, но най-добре си останете у дома и говорете с минимален брой хора, за да няма последици от странното ви настроение.

Близнаци

В понеделник Близнаците трябва да бъдат много внимателни при правенето на покупки. Пазете под око портфейла си или проверявайте добре качеството на избраната от вас стока.

Рак

Личните ви отношения ще донесат радост в сърцето ви. Днес ще изразходвате много енергия, за да останете щастливи. Колкото по-малко ви пука за това, какво говорят за вас, толкова по-добре.

Лъв

Очаква ви много успешен ден. Не спирайте да общувате с хората около вас . Очакват ви познанства, които ще променят живота ви към по-добро и ще внесат нови нюанси в живота ви.

Дева

Този понеделник ще ви донесе добри новини или топли думи от страна на любим човек. Ако е възможно – отърсете се за малко от работата си, за да се порадвате повече на това, което имате в личен план и да се заредите емоционално.

Везни

Денят обещава добри шансове за развитие. Не позволявайте на личните ви тревоги да ви разконцентрират. За тях ще има друго време за решение.

Скорпион

Денят ще ви посрещне с умора. Не се притеснявайте да потърсите помощ ако усещате, че сте на ръба на силите си. Всички са свидетели колко много работа сте свършили напоследък.

Стрелец

Сега е много важно да осъзнаете на какъв точно етап се намирате, за да формулирате точните цели, а да не разпилявате енергията си в действия, които може да се окажат напразни.

Козирог

Днес ще имате нужда от много положителни мисли. Ако трябва се усмихвайте насила и няма да усетите как настроението ви ще се подобри. Ако пък имате нужда от малко меланхолия – позволете си я, но за кратко.

Водолей

Днес късмета ще Ви съпътства . Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм Вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа!

Риби

Днешният ден ще ви дари със спокойствие и безгрижие. Насладете му се максимално. Такава свобода рядко се случва. Но не си мислете, че може да е така всеки ден.