close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 януари 2019 г.

horoskop-2

Овен

Проявявате завиден ентусиазъм относно проект с примамливо съдържание. Не се колебайте да предложите вашето виждане по въпроса, можете да бъдете доста полезни. Бъдете сигурни, че мнението ви ще бъде подобаващо оценено.

Телец

Без емоции следвайте програмата си и не настоявайте на своето, с цената на всичко. Ще дадете обективна оценка на конкретно събитие и в тази връзка ще направите промени. Мислете позитивно и бъдете отворени за новостите. Възможни са раздели с некоректни хора от обкръжението ви.

Близнаци

С усърдие ще се посветите на професионалната си заетост, която няма да остане незабелязана от когото трябва. Повишение на възнаграждението или друг бонус ще ви направят доволни. Към хората у дома бъдете внимателни, търсете близостта им и не влизайте в конфликти. Никой няма полза от тях.

Рак

Днес ще се случи нещо, което ще ви изкара извън релси. Въпреки това, преди да тръгнете на война с човека, който ви е наранил, разберете дали наистина той е виновен за това. Не обвинявайте, без да сте сигурни, тъй като може да загубите приятел.

Лъв

Повече се доверявайте на себе си и се вслушвайте в интуицията си. Възможно е не добронамерени хора да ви подведат, като показват готовност за съдействие, а в решаващия момент да се отдръпнат. Бъдете готови за подобно поведение или ги дистанцирайте от себе си. Жаждата ви за бързи реализации ще ви поднесе изненади.

Дева  

Съдбата ще ви се усмихне и през следващите няколко дни ще ви изникне възможност да изкарате малко допълнителни пари. Вярвайте в себе си, работете упорито и ще бъдете наградени подобаващо.

Везни

Запазвайки си последната дума за себе си, ще вземете участие в общ проект, от който ще спечелят всички. Влечението ви към някого ще ви направи по-внимателни и търпеливи в отношението ви към него и с това ще го впечатлите особено. Романтични изненади и още по-приятни вълнения ви очакват вечерта.

Скорпион

Гледайте оптимистично на заниманията си, всяка негативна мисъл би се отразила неблагоприятно на развитието на делата ви. Въздържайте се от прибързани действия и в личните си контакти, заложете на търпеливото сътрудничество. Показността сега не е препоръчителна, възползвайте се от възможностите на деня и действайте.

Стрелец

С цялата си отговорност ще се отнесете към работата си днес и в резултат на това ще постигнете намеренията си. Успешно ще се преборите за спечелване на призова позиция, било в конкурс или в друга надпревара. Добро сътрудничество в сферата на професионалните интереси ще ви обнадежди за следващи реализации.

Козирог

Бизнес-делата ви ще се развиват с променлив успех, често зависещ от волята на други хора и институции. Ще търсите решение на финансовите си нужди в разработване на нова дейност, подготовката за която ще започнете сега. Не потискайте вътрешните си притеснения, ще ви олекне, ако се консултирате със специалист.

Водолей

С грижа за усъвършенстването си, ще продължите с подготовката си за изпити и предстоящи изяви. Имате изградена стратегия за действие,с която ще покажете знания, опит и амбиции. Други ще изберат от многото възможности подходящата за отмора и развлечения. Нечие присъствие ще подсили усещането ви за значимост.

Риби

С бодър дух ще въздействате позитивно върху мислите и поведението на хората около вас. Ще проявите активност и в подкрепа на нечие начинание, насърчавайки изявите на човека, който ви интересува повече. За себе си не се притеснявайте, има кой да се погрижи и за вашия душевен комфорт.