close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 август 2017 г.

horoskop-3

Овен

Този четвъртък оригиналните ви хрумвания ще започнат да дават положителни резултати, благодарение на постоянството, с което преследвате набелязаните си цели. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации.

Телец 

Не възлагайте прекалено много надежди на операции със значителен риск. Шансът днес ще дойде от съвсем неочаквана за вас посока. Бъдете готови да действате бързо и точно. Приятели са ви подготвили желана изненада. Вечерта се очертава много приятна. Интересът ви към личност от противоположния пол няма да остане незабелязан.

Близнаци 

Задачите, с които ще се заемате днес, е добре и да ги довършите докрай, ако искате да получите желаните резултати. Повечето от вас ще бъдат в добро настроение и с лекота ще осъществяват контакти. Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви.

Рак

Пътуващите ще имат наситен на емоции ден. Ще намерите спокойствие и добро настроение, особено, ако сте обградени от хора, които обичате. Появяващите се проблеми ще решавате в движение и без затруднения. Нечие специално присъствие в живота ви подхранва най-добрите ви чувства и мисли.

Лъв

Нещата са по-различни от това, как ви изглеждат на вас. Но бъдете твърди, не позволявайте да ви разколебаят, ако мислите, че сте прави. Всичко ще си дойде на мястото, но след известно време. Най-ценното, след вас самите е, че имате висша подкрепа и тя няма да ви изостави.

Дева

Промените, които предстоят ще оказват влияние най-вече на финансите и личния ви живот. С качествата си ще привличате вниманието на успелите хора, което за някои означава и предложение за общи действия. Други ще потърсят съветите ви, не ги пренебрегвайте. Всичко, което започвате сега може да завърши добре, от вас зависи.

Везни

Денят за вас ще е продуктивен в професионалната сфера. Амбициите ви ще са осъществени с цената на голяма борбеност и постоянство. Наложително е на този етап от време да спазвате дисциплина на работното си място, защото едва ли липсата ви на ангажираност ще се понрави на началниците ви.

Скорпион

Този ден се опитайте правилно да се ориентирате в професионалната сфера, защото от това ще зависи както развитието ви на работното място, така и финансовата ви стабилност. Единствено е необходимо да се предпазвате от внезапни избухвания и демонстриране на агресивно поведение.

Стрелец

Днес на работното място ви очакват немалко изненади. Ще ви се наложи да се занимавате с въпроси, които сте считали за отдавна приключени. Това рискува да забави работата ви, но въпреки това ще ви се наложи да я свършите. Можете да разчитате на хората около себе си, които ще ви съдействат във всеки един момент. В личен план се радвате на хармонични отношения.

Козирог

Мнозина от родените под този зодиакален знак днес ще се сблъскат с множество пречки в професионалната сфера, които да ви откажат или отдалечат от набелязаната от вас цел. Не губете надежда, дори и да ви се струва, че се намирате далеч от осъществяване на мечтите си.

Водолей 

Стремете се да контролирате разходите си в материален план, защото само така ще можете да се предпазите от финансов крах. Не допускайте хората да злоупотребяват с вашата добрина. Обърнете внимание и на здравето си.

Риби

Няма да липсват възможности за придвижване напред на делата ви. Възползвайте се от тях, като не пренебрегвате и романтичните импулси, които ви владеят. На някои от вас им предстои да се занимават с имотни въпроси. Ще привлечете на своя страна административна и публична подкрепа.