close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 август 2018 г.

horoskop-3

Овен

Денят се очертава като много успешен за онези от вас, които са се захванали с нещо ново, и са твърдо решени да се справят. Имате много работа, затова едва ли ще можете да си позволите да обръщате внимание и на странични въпроси. Добри отзиви от страна на близък човек ще ви мотивират допълнително.

Телец

Ще съумеете да предразположите околните към себе си, спечелвайки ги за каузата си. Прощавайте, на себе си, на другите, на всички. Така ще привличате добрите сили и с изненада ще установите, че делата ви вървят по-гладко, сякаш водени от невидим помощник. В интимната сфера ви очакват развития, които ще променят живота ви.

Близнаци

Не се отказвате лесно от намеренията си и това привлича вниманието на околните. Ще ги заставите да се отнасят с респект към вас. Амбицирани сте да успеете и ще продължите да упорствате. Вълнуващи мигове ви очакват с любимия човек.

Рак

Проявявате завидна непоколебимост при справянето с внезапно възникнал проблем. За момент вниманието и надеждите на много хора ще бъде приковани във вас и едва ли ще ги разочаровате. Мнозина от вас ще помнят този ден дълго време. Успявате да изгладите пререканията с любимия човек и това ви окрилява. Нищо не е в състояние да ви попречи да осъществите намеренията си.

Лъв

Получавате интересно предложение, което ще ви вълнува през целия ден. Обръщате твърде малко внимание на въпрос, който може да се окаже особено важен за вас след време. Не допускайте личното ви отношение да влияе на професионалните ви контакти днес. Имате възможност да напреднете много като черпите от опита на човек от обкръжението ви. Възползвайте се от него.

Дева

Динамиката от последните няколко дни ви е поизтощила и вероятно копнеете за спокоен отдих. Любимият човек ще ви съдейства и ще направи почивката ви много приятна. Изненадваща новина ще ви заинтригува и може да ви накара да промените плановете си за близките дни. Предложение за кратко пътуване ще изкуши по-авантюристично настроените от вас.

Везни

Не бързайте да считате работата си за приключена. Имате да свършите още доста неща преди всичко да е готово. Недоразумения с фирма, с която работите може допълнително да ви забавят. Ваша оферта ще заинтригува солидни клиенти и е много вероятно да ви се отвори доста работа в близките дни. Не позволявайте на дребните неприятности да развалят настроението ви.

Скорпион

Този ден е съпътстван от различни изненади както в професионален, така и в личен план, затова едва ли ще има какво повече да ви учудва днес. Приемате всичко откъм смешната му страна и се стараете да предадете тази си гледна точка и на околните. Нещо, което отдавна планирате може и да не се осъществи, но вината няма да е у вас.

Стрелец

Може би мнозина от вас имат чувството, че полагат прекалено много усилия, които остават неоценени. Няма причина да се чувствате онеправдани, всичко което правите е оценявано по достойнство. Това, което очаквате ще дойде по-скоро отколкото се надявате. Наред с усилията по делата си намерете време за енергийно презареждане, за да продължите уверено напред.

Козирог

Ще се преборите със страховете си, ако пристъпите към конкретни действия, в подкрепа на всичко, което предвиждате. Промените ще се усетят най-вече в професионалната сфера, може би смяна на работното място или започване на самостоятелен бизнес. При други те ще се проявят в отношенията им с човек, към когото не са безразлични, но се чувстват потиснати от поведението му.

Водолей

Пред вас стоят много задачи за решаване, но ще намерите сили за да се справите. В деловата сфера ще трябва да покажете твърдата си решимост да приключите свой проект, защото няма да липсват провокации, тласкащи ви в друга посока. Гледайте позитивно и не се отказвайте от намеренията си.

Риби

Ще намерите логично решение на проблем, който ви занимава в последно време. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Градивното и перспективно начало във вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Бъдете великодушни към онези, които ви отстъпват, по това ще ви уважават и следват.