close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 април 2018 г.

horoskop-3

Овен

Пред вас се очертава вълнуваща авантюра с непредсказуемо развитие. Всичко зависи много от настроението, в което ще ви завари късмета ви. Може да започнете дълга и изпълваща връзка, а също толкова вероятно е и изобщо нищо да не се получи. И в двата случая няма да ви е скучно, но в първия ще си създадете работа за доста време напред.

Телец 

Днес планирайте предстоящите си служебни пътувания и е добре да приключите със започнатите инициативи от професионално естество. Моментът е подходящ за придобиването на нови знания или обучение, което ще подобри значително професионалната ви квалификация.

Близнаци

Постарайте се през този ден да направите така че всяко нещо, с което се заемате да има видим резултат още в рамките на деня. Част от вас разработват нов проект, който в близко бъдеще ще ви донесе много положителни емоции. Съчетайте усилията си с тези на човек, на когото можете да разчитате и който има опит в областта, в която сте заети.

Рак

Затруднения от административен или технически характер могат да ви причинят главоболия, но ще ги преодолеете. Съобразете се с мнение на колегите и внимавайте за ефекта от думите си. Усърдието, с което се отнасяте към работата си ще впечатли някого, от когото зависят бъдещи поръчки.

Лъв

Работата ще ви погълне и неволно ще загърбите очакванията на близките си. Но за сметка на това ще подобрите финансовото си положение. Започвате нещо, което считате за добър избор, но следващите дни ще покажат до колко добре сте преценили ситуацията.

Дева

Възстановяване на здравето и духа са важни, за това не се колебайте да направите нещо повече за себе си днес. Има върху какво да размишлявате, дори и да промените вижданията си, ще набележите мерки за промяна на нещата, които ви отегчават. Романтично настроените ще изживеят деня вълнуващо.

Везни

Включвайки се в общи занимания, ще разведрите мисълта си и подобрите настроението си. Очаквани събития ще ви донесат радостни моменти, още повече, че има с кого да ги споделите. Следвайте плановете си и ще си осигурите спокойствие за утрешния ден. Ако дължите някому нещо, то сега е момента да му го върнете.

Скорпион

Днес ви предстоят важни ангажименти. Бъдете по-твърди при отстояването на позициите си. Вече предвкусвате сладостта на успеха, така че се мобилизирайте и действайте по-енергично на финала. Денят е обещаващ и в личен план, където на някои от вас им предстои вълнуваща среща. В плен сте на емоциите си.

Стрелец

Очаква ви натоварен работен ден, в който ще се срещате с различни хора, и ще ви се налага да вършите какво ли не. За щастие имате подкрепата на хората около себе си. Изпълнявайте обещанията си към хора, на които особено държите, в противен случай рискувате да ги разочаровате.

Козирог

Успявате с всяко нещо, с което се захванете днес. Ще получите комплимент за добре свършената работа от човек, чието мнение цените. Все пак не се преуморявайте и не бъдете прибързани в действията си.

Водолей

Онези от вас, които очакват предложения за работа, днес могат да получат интересуващи ги оферти. Не се доверявайте на хора, които могат да злоупотребят с доверието ви. Денят ще е богат на нови впечатления и емоции, като не е изключено да срещнете човек, който много ще ви развълнува. Други ще мислят за трайно обвързване.

Риби

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в професионален или материален план. Мнозина от вас ще са в плен на своите емоции, запазете добрия тон, за да не нараните любим човек.