close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 декември 2017 г.

horoskop-3

Овен

Подхождате изключително внимателно към определен проблем днес и това предполага и добрите резултати, които постигате. Не допускате странични хора да се занимават с нещо важно за вас, затова рискувате дори част от свободното си време, за да се справите с даден въпрос. Привлечени сте от очарователна личност, която също не е безразлична към вас.

Телец 

Като отговор на проявената ви загриженост към проблемите на околните ще последва предложение или друга придобивка за вас. Подобрявайки бита им, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви, както и близките ви.

Близнаци

Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.

Рак

Не бъдете придирчиви към онова, което ви се предлага даром. Използвайте пълноценно шансовете си, но не злоупотребявайте с късмета си. Чувствате се във върхова форма, самочувствието ви е добро и това ви прави още по-щастливи. Вашето добро настроение се отразява благотворно и на околните.

Лъв

Днес ще работите върху поизостанали проблеми. Ще решите семеен въпрос, свързан с наследствен имот. Ще се изненадате приятно от благоразположението на отсрещната страна. Ако вложите парите си в изгоден бизнес, имате всички шансове да успеете. Усилията ви, свързани с интелектуална дейност, се увенчават с успех.

Дева

Настроението ви днес е чудесно и затова бъдете сигурни че с каквото и да се занимавате, този ден ще бъде много приятен за вас. Не изпускайте възможността обаче да поговорите сериозно с приятел за отношенията помежду ви. В интимната сфера се радвате на разбирателство и споделени чувства. Получавате примамливо предложение за вечерта.

Везни

Ще трябва да действате бързо и смело. На любителите на риска това едва ли ще се стори невъзможно. Все пак бъдете премерени в действията си и не безразсъдни. Можете да си спестите много неприятности, ако послушате съветите на вече минали по този път хора.

Скорпион

Придавате голяма значение на нещо, което не впечатлява другите. Но перспективите, които съзирате ще ви направят активни и в това е шанса ви. Водени от пробудата си ще зарадвате семейството с новости и повече удобства. Самочувствието ви е пропорционално на енергията, която ви владее.

Стрелец

След усилената работа през последните дни спокойно можете да отредите този ден за почивка. Атмосферата у дома ви е приятна, което е отлична предпоставка за мързелуване. Събирате сили за нещо важно, което ви предстои. Съобразете се с желание на човека до вас дори това да не ви допадне. Така със сигурност ще си спестите неприятности, а и ще направите щастлив партньора си.

Козирог

Има всички шансове този ден да бъде приятен, ако вие се постарайте да сдържате емоциите си, особено ако сте заобиколени от други хора. Имате нужда от разтоварване, затова измислете нещо, което ще ви помогне да се отърсите от натрупаното напрежение.

Водолей

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Риби

С интерес ще усвоявате нови умения днес. Чувствате се добре, когато сте заобиколени от приятели, и когато правите желани неща. Поемате ангажимент, който впоследствие ще се окаже по-труден, отколкото сте планирали. Въпреки това се постарайте да намерите достатъчно време за близките си.