close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 декември 2018 г.

horoskop-3

Овен

През този ден работоспособността ви едва ли ще е много висока, но затова пък настроението ви е прекрасно. С присъщото си чувство за хумор забавлявате околните и предразполагате хората към себе си. Прекарайте вечерта със забавни личности.

Телец

Активността ви е налице, но не се претоварвайте с работа. Ще избегнете натоварващите ви емоции, ако потърсите тихо място за отмора и ограничите общуванията си. Правете това, което ви помага да се освободите от стреса и поражда у вас добри мисли и чувства.

Близнаци

Запазете присъствие на духа, ако в процеса на работа откриете пропуски в работата на околните, които рефлектират върху вас. С гняв няма да постигнете неща, говорете спокойно и аргументирано. При добра организация времето ви ще стигне за всичко. Приемете покана за вечеря, ще се забавлявате.

Рак

Денят ви ще бъде натоварен, но ще останете удовлетворени от свършеното. Колеги и делови партньори разчитат на вас за помощ. В личен план ви предстоят промени. Ще вземете решение за важна стъпка и така ще поставите началото на нещо ново за вас.

Лъв

Отстоявате твърдо позициите си и не позволявате на никого да злоупотребява с положението ви. Този ден ще изпълнен с предизвикателства, но това още повече ви амбицира да вървите напред. Не пропускайте възможността да прекарате приятно част от деня в компанията на интересен човек от обкръжението ви. Имате шанса да изберете нещо важно за вас.

Дева

Днес ще се радвате на придобивки и добри постижение на работното място, които ще ви дадат възможност да бъдете по-добри специалисти. Възможни са парични постъпления.

Везни

Проявете постоянство в решаването на възникналите проблеми в професионалната сфера. Лекомислието, което проявявате ще ви донесе неприятности. Не мислете, че другите са причина за вашите несгоди. Обърнете внимание на собственото си поведение.

Скорпион

Днес се стремете да приключите със служебните си ангажименти в разумни срокове. Защото на този етап от време за всяко отлагането ще трябва да плащате с допълнителни часове работа, които при други обстоятелства бихте прекарали в по-приятни за вас занимания.

Стрелец

Добри резултати в работата и в отношенията ви с околните, само ако сте сдържани и не притеснявате никого с претенциите си. Доверете се на усещането си за нещата и останете чужди на интригите на работното място. Желана среща ще ви създаде настроение и хубав повод да се отпуснете.

Козирог

Денят ще е благоприятен за премахване на някои стари задължения към близки или роднини. Опитайте да издържите проявените от тях капризи, защото търпението ви съвсем скоро ще бъде възнаградено. Управлението на бизнеса ви трябва да е под строг контрол.

Водолей

Ще се потрудите повече, за да привлечете вниманието на хората, от които зависите във финансовата и професионална сфера. В тази връзка ще включите с активни и конкретни действия в изпълнение на поети ангажименти и така ще продължите напред. Със сигурност в края на деня ще се почувствате уморени, но радостта от постигнатите резултати ще надделее.

Риби

С творческо настроение ще пристъпите към работата си днес, което ще си проличи и в резултатите. Коректното ви поведение ще ви носи предимства, за това не спирайте да сте открити и лоялни в отношенията си към хората, с които работите и общувате. При договаряне на условията за нов проект интересите ви ще бъдат защитени.