close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 декември 2019 г.

horoskop-3

Овен

Свободолюбивият ви и независим дух ще се противопостави на нечие решение и с това ще дадете заявка за бъдеща активност. Тя може да има отношение както към бизнеса ви, така и към връзката ви с някого. Всичко това не ви плаши, но по някакъв начин се отразява на чувствителността ви. Запазете спокойствието си, то е най-важно сега.

Телец

Събитията ще ви накарат да от реагирате бързо и да вземете решения. А тогава сте в стихията си. Не позволявайте да упражняват натиск върху вас, сами можете да се справите, и то блестящо. Ще ви занимават и финансови въпроси и ще съумеете да защитите интересите си добре.

Близнаци

Преценявайте добре обстановката, като не прекалявате с търпението на околните. В добра форма сте и изпълнени с ентусиазъм. Трансформирайте излишната си енергия в нещо полезно, творческите ви идеи заслужават внимание. Нека не ви възпират отминали неудачи, дайте воля на въображението си.

Рак

Служебни проблеми, финансовите затруднения и други неудачи могат да ви настроят негативно към обкръжението ви. Каквито и емоции да ви вълнуват си наложете да сте по-сговорчиви и приветливи. Само така ще обърнете нещата в своя полза, а силите ще ви стигнат и за повече, стига да не се затворите в себе си.

Лъв

За да имате успех в нещата, за които се борите, трябва и сами да си помогнете, като проявите повече инициатива. С любовта са свързани най-съкровените ви желания. Но не преживявайте самотата, която ви е обзела, като нещо драматично. Ще изгрее и за вас слънцето. Само имайте търпение. Чистия въздух навън ще ви се отрази добре и ще ви освежи.

Дева

Находчивостта ще ви позволи да извлечете от недостатъците на другите предимства за себе си. Внимавайте, има опасност си навлечете нечие неодобрение, но ще го преживеете. За някои от дамите започва нова романтична връзка. Дайте си сметка дали желанията ви са за дълготрайно обвързване, защото това ви предстои.

Везни

Благоприятни перспективи за доходен бизнес. Имате големи изисквания най-напред към себе си и след това към другите и това може да ви въведе в пререкания с доста хора. Прецизността е чудесно качество и си струва да го отстоявате, дори това да не се харесва на другите. Приятно пътуване и сърдечни вълнения за някои от вас.

Скорпион

Напрегнат ден в служебен план – нещата няма да вървят съвсем по вода. Но въпреки всичко вечерта ще бъдете доволни от себе си. Една голяма част от грижите ви ще бъде отхвърлена. Ще научите новина, която може да промени посоката на мисълта ви.

Стрелец

Мобилността ви позволява да сте на много места, което повишава и ефективността на работата ви. Запознанство с човек със сходни на вашите интереси ще ви направи по-лъчезарни, очевидно имате нужда от подобна среща. Не сте изчерпили потенциала на досегашното си връзка, но и нямате нищо против друга.

Козирог

С каквото и да се заемете днес, то ще ви доставя удоволствие и ще ви кара да се чувствате удовлетворени от себе си. Не съжалявайте за нищо случило се с вас. Денят ви носи позитивни емоции. Сега е момента за нововъведенията, които обмисляте. Имате свежо чувство за хумор и сте приятни и търсени събеседници.

Водолей

Ще имате срещи, които често ще ви отегчават, но се опитайте да не се поддавате на отрицателните емоции. Също важно е да не пренасяте в къщи натрупаното напрежение. Лесно ще постигате това, което желаете, но с цената на какво? Заредете се с търпение и толерантност към партньорите си.

Риби

Днес повече се доверявайте на интуицията си и няма да сгрешите. На някои им предстои издигане в службата. Ще ви поверят повече отговорности, но и финансите ви ще нараснат. С доброто си настроение ще предразполагате околните към себе си и ще печелите привърженици.