close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 декември 2022 г.

horoskop-3

Овен

Използвайте деня за разходки и занимания на открито, не го прекарвайте в къщи. Много по-добре бихте се чувствали на чист въздух и в подходяща компания. Предпочитайте места, където можете да се заредите с енергия. Верни на себе си ще продължите да се раздавате, без да очаквате възнаграждение.

Телец

Предприемате рисковано начинание. Успявате да привлечете хора, на които разчитате и изгледите ви за успех нарастват. Бързо променяте настроенията си днес. Значителни парични постъпления ви позволяват по-голяма свобода на действие. Не ви остава много време да се колебаете по важен личен въпрос. Интелектуални занимания ви носят удовлетворение.

Близнаци

Очаква ви един интересен ден, изпълнен с много преживявания. Обичате предизвикателствата и ще предприемете нещо, което не сте правили досега. Възможно е да имате късмет при хазартни игри, но бъдете умерени и не прекалявайте.

Рак

Ако се чувствате уморени и без желание за активност, потърсете тихо и спокойно място за отдих. Животът може да ви предложи и изненади, не бързайте да се притеснявате. Ще откриете, че има какво да ви зарадва, любовта също е до вас. Следвайте сърцето си и ще стигнете по-скоро там, за където сте тръгнали.

Лъв   

Голяма част от времето си ще посветите занимания, свързани с професионалните ви и лични интереси. Известие, идващо от чужбина или свързано с професионален ангажимент ще ви направи по-забързани, но не и изненадани. Други ще търсят път към вас във връзка със свои намерения, бъдете вежливи.

Дева

Отнасяйте се с повече внимание върху нещата, които искате да видите реализирани и не се поддавайте на чуждо влияние. Очаква ви интересен ден. Ще ви бъдат от полза контактите с повече хора, може да се роди ново съдружие. В професионалната сфера ще получите интересни оферти, върху които си заслужава да работите.

Везни

Събитията ще ви направят по-смели и ще извървите важната крачка, преодолявайки страховете, които до сега ви възпираха. За някои тя ще е в професионалната сфера, може би смяна на работното място. При други тя ще се прояви в отношенията им с човек, към когото не са безразлични. Каквото и да предприемете, бъдете уверени в себе си, от това ще зависи добрият ви резултат.

Скорпион

Ако за нещо се чувствате притеснени, го споделете. С общи усилия ще намерите по-бързо решение на проблема. Настроението ви ще се подобри и ще погледнете от по-друг ъгъл на случващото се. Към задълженията си останете активни, за да не изоставате в задачите си и да не разочаровате някого.

Стрелец

За успехите ви през днешния ден ще ви помогнат най-вече вашата интуиция и умението ви да преценявате правилно хората. Във ваша полза ще се окажат и редица обстоятелства, които в края на деня ще продължават да ви учудват. Събитията днес може да се окажат показателни за развитието на делата ви в по-близко бъдеще.

Козирог

Не допускайте заблуди и необмислени постъпки да провалят деловите ви ангажименти и да поставят на карта професионалното ви бъдеще. Лекомислието може да постави под въпрос репутацията ви. Ако бъдете предпазливи и твърдо застанете зад думите и делата си събитията ще имат благоприятна за вас насока. Ще успеете да овладеете ситуацията и спокойно да завършите започнатото.

Водолей

Идеите ви са осъществими и е време да започнете работа по реализацията им. Ако се разсейвате с много неща ще изгубите. Обсъдете намеренията си с опитен човек, на когото можете да се доверите. Имате достатъчно енергия и ще успеете. Не са ви чужди и духовните прозрения, от които черпите вдъхновение.

Риби

Предстоят ви много положителни емоции. Ако се занимавате с посредническа дейност – днес е вашият ден. Реализирате успехи, благодарение на способността си да убеждавате и непоколебимата вяра в правотата си. Сполучливо балансирате между служебните си задължения и личните ангажименти. Радвате се на подкрепата на близките си.