close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 май 2017 г.

horoskop-3

Овен 

Ангажирането ви и с чужди задачи ще затрудни изпълнението на вашите, но в крайна сметка ще успеете. Балансирайки между всички и всичко ще избегнете напрежението в отношенията помежду ви, само внимавайте с назидателния си тон, бъдете предпазливи. Очаквана среща ще ви даде допълнително стимул за действие.

Телец 

Ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера през този ден, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

Близнаци 

Днес запазете мнението за себе си. Особено ако се окаже, че работите с човек, който не споделя личните ви възгледи. В противен случай ще сложите началото на конфликт, който не си заслужава нито времето, нито енергията. Обърнете гръб и се оттеглете.

Рак

Смяна на работното място или дома, това са промените, които ви създават повече безпокойство. Добре би било, ако търсите съвета на хора, които вече са минали по вашия път, ще си спестите излишни главоболия. И за останалата част от представителите на знака предизвикателствата няма да свършат. Отнасяйте се към изненадите без излишни емоции.

Лъв

Мнозина от вас ще бъдат възпирани и ограничавани от прякото си обкръжение в професионалната сфера. Опитайте се да приемате спокойно недостатъците на текущата ситуация, защото нещата около вас могат много бързо да се променят в положителна посока.

Дева

Случайна идея днес ще ви накара да се замислите за възможностите, които бихте могли да имате ако промените част от начина си на действие. За момента ще е добре да проучите ситуацията и да действате едва когато сте напълно сигурни в себе си. Бъдете готови на отстъпки в името на нещо, на което особено държите. Имате нужда от спокойствие вечерта.

Везни 

Тази сряда с пестеливо отношение ще се справите с текущите плащания, които не търпят отлагане във времето. Не вземайте пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да ги върнете навреме. Стремете се да останете верни на собствените си принципи.

Скорпион

Започвате със самочувствие този ден и то съвсем няма да бъде неоснователно. Работата ви се развива изключително добре, влагате всичките си усилия, за да постигнете онова, към което се стремите от доста време насам. Приходите, които получавате ще удовлетворят изискванията ви за момента. Бъдете внимателни в личен план, където са възможни противоречия с човека до вас.

Стрелец

Днес се придържайте към личните си принципи на работното място и спрямо материалните си интереси. Опитайте се да не поемате нови ангажименти, чието реализиране ще е за сметка на времето което можете да прекарате в компанията на интимната си половинка.

Козирог

Засилете общуването си с хората, с които се обичате. Енергията ще облее в светлина мислите ви и ще ви даде импулс за нови търсения. Натовареността няма да ви изчерпва и ще си бъдете взаимно полезни. Професионална среща и включване в общ проект. Мъжете от знака ще се почувстват омагьосани от вълнуваща ги дама.

Водолей 

Избягвайте да давате обещания на колеги и делови партньори. Дискретното ви поведение ще бъде уважено от заобикалящите ви на работното място. Стремете се да водите по-спокоен начин на живот, дори и да се затрупани с множество задължения и отговорности.

Риби

Твърде вероятно е днес да ви бъде направено сериозно предложение от професионален характер. Ще се наложи доста да по-мислите дали да приемете. В случая е добре да споделите вълненията си с близки или приятели и да чуете и тяхното мнение. Нека крайното ви решение е ваше дълбоко убеждение. Проявете повече прагматичност за сметка на фантазията.